Пълнолуние в Лъв

Пълнолуние в Лъв на 9.02. Ретрограден Меркурий от 16.02.2020.

След наситения с напрегнати астрологични аспекти месец януари, предстои пълнолуние, което няма да ни провокира. Като цяло февруари ще е по-спокоен от януари. Но ще ни даде възможност да разберем повече за събитията от декември 2019.

При пълнолуние делата, проектите, работата се довеждат до своя завършек.

Предстои ретрограден Меркурий от 16.02. до 09.03. , но ще започнем да усещаме влиянието му още от 02.02. и ако следите влиянието му по учебник, моля, изчакайте да мине 31.03. Иначе, ретроградният Меркурий се усеща най-много в дните в началото му или тези в края.

Венера влиза в Овен за времето от 08.02. до 04.03. Това ще е важно за кардиналните знаци Овен, Козирог, Рак и Везни, а също и Телец, защото е техен управител. В статията ще разберете как ще ви се отрази. Това важи също и за асцендентите и Луните в тези знаци.

За да насити със събития допълнително втората половина на февруари, Марс преминавайки през Козирог за времето от 16.02-30.03, ще ни върне към събитията около 26.12.19, когато беше слънчевото затъмнение. Затова, обърнете внимание какво се случва в дните между 22.02-25.02., които ще ни разкрият какви са били истинските събития свързани със слънчевото затъмнение на 26.12.19 г.

Това е статията за затъмнението на 26.12., която прогноза ще бъде пряко свързана с дните около 23.02. Новолуние и слънчево затъмнение в Козирог на 26-ти декември 2019

 

Не забравяйте да прочете прогнозата и за вашия асцендент и за знака, в който се намира Луната ви.

 

ОВЕН  Това пълнолуние за около седмица ще отвлече вниманието ви с любовни трепети. Пълнолунията уреждат въпроси и при тях се стремим към приключване на задачите. Няма драматични аспекти, но имайте предвид, че отношенията могат да претърпят някои корекции и да си определите границите. Венера преминава вашия знак до 04.03. и ще имате необходимост и възможности за флиртуване. Пълнолунието може да ви насърчи да се обясните в любов и да разкриете себе си.

Вашият управител Марс влиза в Козирог на 16.02. и ще остане там до 30.03. Това е секторът на вашата кариера. Много активно време за напредък и постигане на по-добри позиции за вас на работното ви място. Преминаването на Марс ще стимулира амбициите ви. Ако сте на свободна практика ще стимулира намирането на нови клиенти или получаване на нови поръчки. Припомнете си какви събития са протичали през декември 2019. Слънчевото затъмнение на 26.12.19 е било проводник на важни новости около вашата кариера или ръководството ви, които тогава са протекли извън вашето знание. На тези събития ще се получат разяснение на около 22.02-25.02.

Венера влиза във вашия знак на 08.02 и го напуска на 04.03. Преминавайки през вашия знак ще искате да се отдадете на разкрасяване, на любов. Ще искате да се наслаждавате на хубава храна, хубава компания. Заради влиянието на ретроградния Меркурий, внимавайте с разкрасителните процедури. Не е време за експерименти. Провеждайте такива, които са ви познати и вече сте били доволни от тях. Това важи и за избора на козметика и парфюми.

 

Предстои ретрограден Меркурий от 16.02. до 09.03. Той ще премине през сектора на вашата карта, който се свързва с подсъзнателното, интригите, скритите врагове, нещата, върху които не можете да влияете. Ще се върнете към стари разговори, но не е задължително да са неприятни. Периодът е добър, ако искате де се занимавате с възстановяване на здраве, да проведете спа процедури. Вашия брат или сестра може да инициират разговори, които да ви върнат към уреждане на документи.

 

ТЕЛЕЦ Пълнолунието е в огнения знак Лъв, а вашата управителка Венера ще премине през друг огнен знак – Овен от 08.02. до 04.03. Ще горят страсти, но те ще бъдат стимулирани по-скоро от новолунието на 23.02. Настоящото пълнолуние на 09.02. попада във вашия сектор на дома и най-близкото ви обкръжение. То не е провокирано от предизвикателни аспекти, така че събитията ще се ръководят по-скоро от довеждането до завършек на битови проблеми. Например, сега е добре, ако искате да се преместите, да го организирате в настоящия период. Ако търсите жилище, сега може да попаднете на подходящия имот. Секторът на финансите ви е стимулиран от Марс – ще имате желание да вложите парите в инвестиция и сега може да ви хрумне, че един имот е добра възможност. Ако покупката на имот е вашата цел, препоръчително е да се насочите към вече наблюдавана или избрана, а не е към нова възможност. Това е така, защото предстои ретрограден Меркурий от 16.02. до 09.03., но вече сме в неговата т.нар. сянка. Проверявайте документацията. Може да се окаже, че на желания имот му липсват документи и покупката може да се забави. Ако е така, не ръчкайте нещата излишно. По-добре е да изчакате с инвестицията поне до 31.03.  

 

Ретроградният Меркурий от 16.02. до 09.03, ще бъде в сектора на вашите социални събития и приятелствата. В този период може да се срещнете или да възстановите връзка с ваша стара любов. Няма да е нещо провокиращо. Ще се появи изневиделица и ще изчезне. Друг начин, по който можете да усетите ретроградието, е да ви е необходимо да финансирате събитие или да вложите пари във ваш социален проект. Не е изключено и приятел да ви поиска пари на заем. Това ще са допълнителни, непредвидени разходи. Ако смените изпълнението на проекта си, също ще ви струва по-скъпо.

 

БЛИЗНАЦИ   Пълнолунието попада в сектора на комуникациите ви. Ако водите преговори, то ще е в подкрепа, за да ги завършите. Ако кандидатствате за работа или кредит, очаквайте сключване на сделка или ще получите становище.  Може да се наложи да направите кратко пътуване, което не е предвидено. То ще премине добре. Ако досега не сте успявали да се свържете с някого, който е важен за вас, сега ще имате възможност да осъществите тази връзка. Братята и сестрите ще играят важна роля. Събитията, които ще протекат, може да са свързани със съществени новини от техния живот.

Вашият управител Меркурий ще бъде ретрограден от 16.02. до 09.03. Това ще се случи в сектора, който отговаря за вашата кариера, целите ви стремежите ви. Едната тема, която може да излезе на преден план, е свързана със завръщане към нещо, което касае вашия дом и най-близките ви хора. Може да се наложи да правите разбор на приоритети, които са свързани с възможности, които ви дава развитието на вашата работа и приоритетите в семейството ви. Ще трябва да се претеглят възможности, накъде да се тръгне, каква е цената на напредъка. Ако се налага да се премествате, ще може ли и семейството или любимият ви човек да ви последват.

Другата тема ще е лично ваша. Тя пак ще е свързана с това как да прогресирате, но няма да има този момент със съобразяване с близките ви хора. Ще направите анализ на това как се развива кариерата ви, да направите ли някакви поправки, за да се издигнете. Трябва ли да смените попрището? Постигнали ли сте това, което искате? Ретроградният Меркурий е подходящ за анализи, а не толкова за действия. Каквато и информация да съберете сега, изчакайте до 31.03, за да проведете плана си, ако имате такъв.

 

РАК С настоящото пълнолуние ще дадете приоритет на теми, които са свързани с работата и източниците ви на доходи. Сега е добър период, ако имате предложение за работа, да вземете решение. Препоръчително е, ако имате възможност, да започнете от 01.04. Често работодателите питат кога можете да започнете и ако това е във вашия случай и можете да отложите, възползвайте се. Това е заради предстоящия ретрограден Меркурий. Това не касае само подписването на договора, а изцяло адаптацията и задачите, които ви се възлагат. Други от вас ще решат да напуснат работа или да приключат проект, по който работят. Ако е така, подсигурете документацията си – това е отново заради ретроградния Меркурий. Това е период, в който може да се забавят документи или да се изгубят. Погрижете се да ви изплатят парите, които ви дължат. Това важи както за хора, които са служители, така и за тези от вас, които са на свободна практика.  Ако сега договаряте заплащане за предстояща работа, имайте предвид, че задачата може да се промени, да се оскъпи и да се окаже, че ще струва повече, а клиентът ви  не е подготвен.

Ретроградният Меркурий /16.02. – 09.03/ ще е във вашия сектор на договорите. Може да се наложи да се възстановяват документи. Да е необходимо да разровите архив, да проверите стари договори. Сега не е добре да се сключват нови договори /обърнете внимание какво съм написала за започването на работа по-горе./ Може да са неизрядни, недостатъчно добре окомплектовани. Ако ви се наложи да чакате, за да осъществите сделка, не се ядосвайте. За ваше добро е.

 

Венера преминава във вашия сектор на кариерата от 08.02. до 04.03. Това е още една индикация за събития на професионалния фронт. Може да имате своите предизвикателства след 22.02, когато Венера ще има няколко провокативни аспекта. Това  ще се отрази като преценка дали да направите следващата си стъпка, ще можете ли да работите по нов начин, но това е по-скоро обект на следващото новолуние на 23.02. Марс ще влезе в сектора на партньорствата ви и за времето от 16.02. – 30.03. Много интензивно време да увеличавате контактите си. Времето е подходящо за хората, които търсят експанзия и разширение на връзките си или търсят разширение на клиентелата си – за тези, които работят пред публика. През март ще имате своите битки за отстояване на позиция и интереси. Това ще се усети повече от тези, които са родени след 10.07. Важни за наблюдение събития ще бъдат тези около 22.02.-25.02. Ще са съществени дни за партньорските отношения – както работни, така и лични. Те ще върнат събитията от последното слънчево затъмнение от 26.12.19. Сега ще се изясни какво е протичало тогава без вие да знаете или да въздействате. За да си припомните прогнозата, прочетете статията Новолуние и слънчево затъмнение в Козирог на 26-ти декември 2019

Това е сектор, който също така отговаря и за пътуванията в далечни страни и общуването с чужденци. Не е препоръчително пътуване, но ако е неотложно, проверете документи, резервации. Подсигурете си телефоните на институции, консулства, посолства. Ретроградният Меркурий не прави негативни аспекти с други планети, но предизвиква неудобства.

 

ЛЪВ  По това време на годината идва пълнолунието във вашия знак. Сега е моментът, в който можете да вземете решение свързано само с вас. Да дадете приоритет на вашите задачи, без да ги свързвате с приоритетите на околните. Да, в настоящия период ще изяснявате отношенията си с партньор – работен или интимен, но сега ще е важна вашата гледна точка и вашите възможности. В това пълнолуние няма драма и провокация от други планети, но довеждането на една задача от личния ви живот до край така или иначе ще ви накара да се откажете от нещо, за да дадете път на нещо ново.

Марс преминава през вашия сектор на работата от 16.02. до 30.03. Важен период е 22.-25.02. когато ще има развръзка с човек от вашия екип или новини за вашата работа. Това е свързано със слънчевото затъмнение. Както съм споменавала и преди – затъмненията действат с отсрочка и ето два месеца по-късно ще видите събитията от декември в друга светлина. Припомнете си статията, за да видите с какво са били свързани прогнозите Новолуние и слънчево затъмнение в Козирог на 26-ти декември 2019

Ретроградният Меркурий /16.02.-09.03./  ще бъде във вашия сектор на финансите. Това касае всичко от допълнителни доходи до инвестиции. Ако не работите с антики, стойте далеч от инвестиране или купуване на скъпи вещи. Успех може да има, ако работите с антики, но все пак и там може да има неуреденост в документация. Ако ваш приятел ви предложи да инвестирате или ви поиска пари на заем, не е добре да се съгласявате.

 

ДЕВА Хубаво е около пълнолунието да дадете повече време на себе си. То се случва в сектора, който отговаря за интригите, подсъзнателното, области и ситуации от живота, върху които нямаме влияние. Ако не можете да си позволите ваканция, добре би било да се поглезите с нещо отпускащо – спа процедури или масажи. Пълнолунието няма провокативни аспекти и не предполага драма, но може да се наложи да помогнете на някого със здравословен проблем. Този сектор също насърчава съчувствието и съпричастността. Сега не е време за шумни компании. Не давайте ухо на клюки. Опасност от фалшиви новини.

Вашият управител Меркурий е ретрограден от 16.02. до 09.03. в сектора на вашите партньорства – работни или интимни. Ако във връзка с работа сега планирате да правите съдружие, отложете преговорите след 31.03. Сега дори не обсъждайте съдружието. Не само документацията, но и времето за водене на разговорите е толкова важно, колкото и подписването. Съдружникът ви може да даде положителни сигнали, а впоследствие да се откаже или да промени мнението си и да не е съгласен с условията.

Ако се касае за интимни отношения,  сега не е добре да създавате връзки, да предлагате на партньорът ви нови важни за двойката неща – например да предложите брак, къде да живеете или въобще как да се развие връзката ви. В този период с партньора ви ще се върнете към стари разговори и проблеми. Ретроградният Меркурий няма лоши аспекти, но сега не е подходящото време.

Друго проявление на ретроградието може да бъде свързано с вашите планове за кариера или развитие на работното ви място. Това може да бъде атестация за работата ви или да имате обратна връзка за възможности, които са ви обещавани преди.

 

ВЕЗНИ   Вашият обществен живот, приятелската ви среда или социалните събития ще бъдат обект на вниманието ви. Възползвайте се от събитията, които ви се предоставят. Може да възобновите стари контакти, в които преди не сте подозирали ползата, която може да имате от тях. Това е какао в професионален, така и в личен аспект. Сега ще е добър момент също така да „събудите” старите си контакти. Ако се занимавате със социална медия или интернет дейност и планирате някаква кампания за това, ще имате успех. Всичко свързано с модерни, социални дейности ще ви донесе успех и ще достигне до целевата ви аудитория.

Вашата управителка Венера ще премине през партньорския ви сектор от 08.02. до 04.03. Това ще е време за свързване с желаните хора, но имайте едно наум, че ретроградният Меркурий не поощрява новите познанства. Това ще е по-скоро завръщане към стари връзки. След 20-ти февруари общуването ще ви създава известни притеснения – към Венера планетите от домашния сектор и най-близките ще правят провокативни аспекти и може най-близките ви да ви предизвикват или да ви създадат грижи.

22.02-25.02. ще бъдат дни, когато събитията от слънчевото затъмнение на 26.12.19 ще се проявят и вие може да разберете за това, което е протичало през декември без ваше знание. На 26.12. слънчевото затъмнение беше в сектора, който отговаря за дома и най-близкото ви обкръжение. Но дори и да не го разбирате буквално, това е мястото в картата, което е най-съкровено. Това е мястото, което ви дава сигурност, увереност. В този смисъл, дните около 23.02. може да се окажат повратни за това, в което вярвате и на което се опирате. Затъмненията носят промени и около тези дати ще имате възможност да разберете с какво е свързана промяната. Това ще касае преди всичко родените в първата декада на знака до 3-то число. Припомнете си статията: Новолуние и слънчево затъмнение в Козирог на 26-ти декември 2019

 

Ретроградният Меркурий /16.02.-09.03./ ще бъде във вашия сектор на работата, подчинените /ако управлявате екип/, ежедневната рутина. В този период е възможно на работа да се завърне ваш служител или да ви съобщи за намеренията си да се завърне. Може да се върнете към стари задачи или ако практикувате свободна професия, да се завърне познат клиент. Друго проявление е, ако преговаряте с шефа си за заплащане, което преди сте коментирали с него. Вече обсъждано заплащане, но периода не е най-добрият за такова договаряне, защото дори да ви бъде обещано нещо, впоследствие може да се промени. Също така, може да използвате ваш приятел или контактите си в работата. Независимо дали ви е необходимо той да ви свърши работа или да ви препоръча служител. Също така, ако е последното, добре ще е, ако ви се препоръча служител, да проверите информацията. Ретроградният Меркурий изкривява.

 

СКОРПИОН     В сектора на вашите стремежи идва момент за анализ. Постигнахте ли през последните 12 месеца това, към което се стремяхте? Това е секторът на кариерата ви. Тъй като при пълнолуния човек докарва нещата към приключване, сега ще искате да теглите чертата и да видите плодовете на работата си. Възможно е да имате разговор с началника си за възможностите, които предстоят за вашето кариерно развитие. Може да ви назначат на нова длъжност или да е преместване по хоризонталата – независимо дали ще напуснете работа или ще е преназначаване в същата фирма. Пълнолунието не е драматично, не образува негативни аспекти. Събитията от това пълнолуние, които засягат кариерата ви, ще получат допълнителна светлина в дните между 22.02.– 25.02., когато Марс е в Козирог – вашият сектор на комуникациите /разговори, мейли, интервюто за работа, кратки пътувания/. Обърнете внимание на тези дни, защото те имат пряка връзка със слънчевото затъмнение от 26.12.19 г, което беше сектора на комуникациите ви.  Когато има затъмнение събитията се разиграват без нашето знание и за тях разбираме със закъснение. Ако нещо е решено от ръководството за вашето бъдеще, то сега ще получи проявление и сега ще го разберете, т.е. вие ще го разберете сега, но всъщност е решено през декември 2019. Припомнете си за разговори, които са се опитвали да измъкнат някаква информация от вас или вижте кой е ровил в профила ви, ако имате такъв в някоя професионална мрежа. Това не е било случайно. Някой е искал да разбере повече за квалификацията ви. Припомнете си статията Новолуние и слънчево затъмнение в Козирог на 26-ти декември 2019

Венера влиза в сектора на вашата работа за времето от 08.02.-04.03. и ако не в началото, то втората половина на месеца /още една индикация/ ще предизвика професионални разговори, които не ви се иска да водите, но са неизбежни.

И сякаш Венера, пълнолунието и Марс не са достатъчни, ще допълним и ретроградния Меркурий, за да си говорим за пари!

Ретроградният Меркурий ще е във вашия финансов сектор от 16.02.-09.03.  Това ще е период, в който не се препоръчва да инвестирате или да договаряте или обещавате дългосрочни финансови ангажименти. Внимавайте на кого възлагате да ви приключи данъчната декларация, ако в това време на годината имате такава задача. И тъй като ретроградният Меркурий е във вашия финансов сектор, а има събития, които се въртят около бъдещето на вашето професионално развитие, внимавайте какво ви обещават, ако преговаряте за заплата, финансови условия, допълнителни придобивки. В последствие може да се окаже, че не е точно това, което сте се определили. Ако договаряте финансови условия по кредити, правете си проучването и оставете решението за след 31.03. Обещанието или даването на съгласие също е договор и е обект на същия Меркурий. Цялата ни вербална и писмена комуникация е подвластна на него.

 

СТРЕЛЕЦ Секторът, който акцентира пълнолунието, е този на договорите, юридическите проблеми, пътуванията до далечни страни, висшето образование и допълнителната професионална квалификация. Ако се налага сега да подписвате договор или да възлагате на адвокат дело или сега да го изберете, би било по-подходящо да оставите това за след 09.03., дори горещо препоръчвам да е след 31.03. Разбира се, ако сроковете позволяват това. Причината е ретроградният Меркурий, който предстои от 16.02. до 09.03. Може да се окаже, че договорът, който трябва да подпишете, не е изряден или трябва да се набавят липсващи документи. Ретроградието забавя това, но не го отменя. Оставете си време за повече проучване на хората, с  които сте избрали да работите. Това ваши и за тези от вас, които сега правят избор на университет например или искат да излязат в чужбина, независимо дали става въпрос за работа, учене, пътешествие. Нещата на път могат да се усложнят. Ретроградният Меркурий ще изведе на преден план да направите разбор на приоритети си относно целите ви в живота и домашния комфорт. Как искате да живеете, с кого, той подкрепя ли ви? С партньора си ще повдигнете теми за разговор, които касаят бъдещето на връзката ви. Пълнолунието до голяма степен ще наклони везните за действие свързано с чужбина, но дали партньорът ви ще ви последва?

 

Венера влиза в сектора на вашата любов от 08.02. до 04.03. в Овен – приятелска за вас стихия и може да очаквате вашата половинка да ви подкрепи в решенията ви. Втората част на февруари ще имате разногласия свързани с вашите доходи или със стандарта на живот, който се налага да водите. Сатурн и през 2020 година ще е в този сектор на доходите, но ще отпусне за малко примката си между април и юли. Повече финансова свобода ще имате през 2021 г.

От 16.02. до 30.03. Марс ще е във вашия сектор на доходите и ще повдигне въпроса за заплащането /както виждате, темите са свързани една с друга/. По-проблематична ще е втората половина на месеца, но вие ще имате решителността да отстоявате интересите си. Важни събития ще достигнат до вашите уши в дните около 22.02. – 25.02., които ще са пряко свързани със слънчевото затъмнение от 26.12.2019. То е било в сектора на доходите ви и сега ще получи своето огласяване. При затъмнения събитията протичат без нашето знание или влияние и ги разбираме месеци след това. Повече информация можете да получите от статията за затъмнението и какво е запазило за вас то Новолуние и слънчево затъмнение в Козирог на 26-ти декември 2019

 

КОЗИРОГ   В този момент от годината идва пълнолунието във вашия финансов сектор. Като представители на зодия свързана с дисциплината, много от вас се занимават с финанси. Сега започват да се подготвят годишните декларации и за много от вас, които са счетоводители, времето от годината е много натоварено.

За всички Козирози – Слънце, асцендент или Луна в този знак, пълнолунието ще ви насърчи да подредите финансите си. Може да искате да инвестирате. Това не е препоръчително. След малко ще стане въпрос за ретроградния Меркурий. Една от темите, заради която ще ви сърбят ръцете да вложите парите си ще е домът ви, защото Венера влиза във вашия сектора на дома за времето от 08.02.-04.03. Независимо дали е покупка или живеете под наем, във втората половина на месеца има няколко подводни камъка, на които ще се натъкнете. Венера ще прави напрегнати аспекти към вашия знак след средата на месеца, макар и сега изборът ви да изглежда лесен и логичен. Може да се появи причина свързана с професионалното ви развитие /например по-често да пътувате или да работите в друг град/, която да ви възпрепятства или да се наложи да се съобразявате със семейството си. Други от вас ще трябва да съобразят преместването си с дете или сега ще научите, че ще имате дете. Каквато и ситуация да ви провокира да вземете решение за това къде да живеете, изчакайте поне до 09.03., а аз бих препоръчала, ако ще инвестирате пари дори и в ремонт, да изчакате до 30.03.

Влизането на Марс във вашия знак Козирог /16.02.-30.03./ ще ви направи много активни. Ще искате да напредвате и да „завладявате” нови територии. Конкурентоспособността ви ще се увеличи. Обърнете внимание на събитията от 22.02. – 25.02. Те са свързани със слънчевото затъмнение на 26.12.2019. Това ще го усетят най-силно представителите, които са родени до първо число на зодията или ако асцендентът или Луната ви са до 10-ти градус на Козирога. Това е събитие, което може да промени съществено живота ви. Не би трябвало да е лошо, няма напрегнати аспекти, но затъмненията винаги насочват към нетърсени от нас новини и зависят от личната ни карта. Припомнете си повече от статията Новолуние и слънчево затъмнение в Козирог на 26-ти декември 2019

Както виждате, то се е случило през декември, а вие сега ще разберете повече за това. Затъмненията винаги действат с отлагане.

 

Ретроградният Меркурий /16.02. – 09.03/ ще бъде във вашия сектор на комуникациите /разговори, имейли, кратки пътувания, брата и сестри, съседи/. Ако имате интервюта за работа или преглеждате договор, искайте повече разяснения, нека от другата страна да се поемат писмени ангажименти. Даването на обещание или съгласие също е договор. Цялата ни вербална и писмена комуникация е по Меркурий. В работата е възможно да ви съобщят за промяна, но да не ви се казва цялата истина. Това може и да е свързано с вашия екип, ако управлявате такъв. Друга възможност е да е необходимо да подпишете договор. Препоръчително е да е след 09.03., а аз бих препоръчала след 30.03. Разбира се, нещата не са винаги в нашите ръце. Ако ви се наложи да подписвате документи, задавайте въпроси и искате отсрещната страна да се ангажира писмено.

 

ВОДОЛЕЙ Пълнолунието акцентира върху междуличностните отношения. Сега е време с вашия партньор – независимо работен или интимен – да направите разбор как се развивате във вашата връзка. Възможно е партньорът ви да ви съобщи за някакви свои планове и това да промени нещо във връзката ви. Пълнолунието няма лоши аспекти и едва ли става въпрос за раздяла, но нещо идва към края си, за да отвори място на нещо ново.

 Венера влиза във вашия сектор на дома и най-близкото ви обкръжение /08.02. -04.03./. Това е планета, която отговаря за любовта, насладите, парите, естетиката. Ще искате да сте заобиколени от любимите си хора, да прекарвате повече време с тях. Може да искате да обновите дома си с нова декорация или да направите ремонт. Обърнете внимание на информацията за ретроградния Меркурий по-долу. Втората половина на месеца ще има поводи за прехвърчане на искри между близки и роднини, защото Венера ще направи негативни аспекти и ще събуди теми, които са свързани с пари, любов, страсти.

За да допълним страстите, Марс влиза в сектора на интригите за времето от 16.02. – 30.03. Препоръчително да не се въвличате във вражди и спорове. Вашите скрити врагове ще ви атакуват. Важно събитие, което се е случило със слънчевото затъмнение на 26.12.2019, ще намери своето разкритие между 22.02– 25.02. Тогава може да не сте му обърнали внимание, но затъмненията винаги действат с отсрочка. Прочетете статията Новолуние и слънчево затъмнение в Козирог на 26-ти декември 2019 , за да си припомните как би трябвало то да ви се отрази. Секторът на интригите и скритите врагове е много натоварен и е добре да имате стратегия. Една интрига или тайна може да бъде разкрита и това ще отслаби позициите ви. Втората половина на месеца Марс прави напрегнати аспекти, както и Венера, а това са планети, които отговарят за взаимоотношенията. Нехармоничните аспекти, които правят, предразполагат към конфликти. Добре би било да си направите профилактични прегледи. Марс може да събуди физически дискомфорт. Щадете се и не пренебрегвайте сигналите на тялото си.

Ретроградният Меркурий преминава вашия сектора на парите идващи от работа от 16.02. – 09.02. Това също е сектор, който отговаря за стойностите в живота ни /в пряк и преносен смисъл./ На кое държим, кое ни обогатява, каква е ценностната ни система. Периодът ще повдигне въпроси кое колко струва във вашия живот. С цената на какво постигате комфорта си и заслужава ли си тя?

Другият начин, по който може да го усетите е като се отрази на заплащането ви, тъй като това е сектор, който отговаря за парите идващи от работа. Ако ви се налага да преговаряте за заплащане, това което сега ви обещават, може в бъдеще да се промени и да не изпълнят ангажимента си. Или да обсъждате позиция, която вече е обещана на друг и разговорът да е безпредметен. Затова се опитайте да подсигурите обещанията с описване на дейността или ако е възможно, отсрещната страна да постави ясни критерии за постигане на заплащането. Периодът не е подходящ за инвестиции. Ако можете изчакайте до 09.03. или ако се касае за нещо наистина високо стойностно, след 30.03.

 

РИБИ  Вашият сектор на работата и дневната рутина дава сигнал, че един проект е към края си. Това може да е завършена поръчка, но може и да е напускане на работа. Пълнолунието няма напрегнати аспекти и ще можете да анализирате какво в работата не ви удовлетворява и какво да бъде новото ви предизвикателство, ако има такова.

 Венера е във вашия сектор на доходите идващи от работа от 08.02 – 04.03 и ще ви стимулира да договаряте условията си с бъдещ или настоящ работодател. Втората половина на месеца е неподходяща за договаряне, защото прави поредица от негативни аспекти, а това намалява шансовете за постигането на по-добри условия. В допълнение и Меркурий е ретрограден. Затова е добре, ако всичко сте уговорили първите две седмици на февруари. Втората половина на месеца е много възможно също, ако имате съдружник в работата си, да прояви претенции към заплащане или иска да инвестирате – това също да е източник на притеснения. Не взимайте важни решения относно дялове, преразпределяния, инвестиции преди 30.03.

Марс влиза във вашия сектор на приятелствата, социалните ангажименти и обществените събития за времето от 16.02. – 30.03. Този сектор крие своите подводни камъни и един от тях се крие в слънчевото затъмнение на 26.12.2019. Влиянието на затъмненията се усеща с отсрочка и те не зависят от нашата инициатива. Няма да чакате много, за да разберете какво е протичало през декември без вашето знание. Вие ще имате възможност в дните около 22.02. – 25.02. да разберете, какво точно се е случило през декември. Прочетете статията Новолуние и слънчево затъмнение в Козирог на 26-ти декември 2019 , за да си припомните прогнозата тогава и да видите какво ще развърже възела преди края на февруари. Това със сигурност е събитие, което е или свързано с приятел – важна новина в неговия живот. Може да е вашата аудитория, ако се занимавате с медии или сте блогър. Ако се занимавате с политика или обществени събития, също ще имате отзвук и повече разбиране на събитията генерирани през декември. Сега мозайката ще се подреди.

Да, втората половина на февруари е наситена със събития и нелеко общуване. Няма да има много дипломация, но вие сте гъвкави и винаги намирате подходящия подход, подходящите думи.

И не стига, че Марс и Венера няма да си сътрудничат, а и Меркурий е ретрограден за времето от 16.02.-09.03. Това ще бъде във вашия знак. Ще имате месец за ретроспекция на собствения си живот и връзки с партньорите си  – работни или интимни. Ще се върнете към стари напоителни разговори. Периодът е подходящ, ако търсите документи, които са изгубени или трябва да търсите в архив. Не е подходящо да подписвате нови. Оставете договорите за след 30.03. Може да имате дела за уреждане във семейството или със семейния си партньор.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *