новолуние в Скорпион на 13-ти ноември 2023

Новолуние в Скорпион 13-ти ноември 2023. Марс и Уран в опозиция. Седмичен хороскоп 6.11. – 13.11.2023

Марс и Уран в опозиция – по моите собствени правила!

От 5-6-ти ноември и това ще продължи поне до 20-ти ноември, опозицията между Марс и Уран започва много силно да се усеща. Това са две планети, които по своята природа са непримирими. Когато са в такава опозиция проявлението е излизане от всякаква норма. Несъобразяване нито с границите на другите, нито дори със собствените граници. Заслепяваш стремеж към независимост.

Всичката тази липса на мярка може да се прояви във физически план – агресия, инциденти, особено инциденти с машини. Тази опозиция между Марс и Уран, която ще  бъде по-интензивна между 5-ти и 20-ти ноември ще се усеща по-силно от знаците Скорпион, Телец, Лъв и Водолей. Особено тези, които са родени между 10-ти и 15-16-то  число на съответната зодия или имат около 20-тия градус на същите зодии Луна или асцендент. Разбира се и друга планета, която е в тези градуси или ос може да реагира.

Предстои ретрограден Меркурий…през декември.

Би било добре още отсега да планирате вашите подаръци, които искате да купите за празниците или ако планирате почивки през декември. Това е така, защото от 13-ти декември предстои ретрограден Меркурий, а той ще започна да се усеща още от 25-ти ноември. В края на ноември има и черен петък.

Освен това имайте предвид, че този ретрограден Меркурий, който ще започне да се усеща малко по-рано, ще бъде свързан не само със самите продукти. Той се свързва и с транспорт, спедиция. Пазете си касовите бележки и си направете проучването преди големия пазар.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *