Новолуние в Скорпион. Предстои ретрограден Меркурий

Новолунието на 28-ми октомври е в напрегнат аспект с планетата на изненадите Уран. Бунтовният Уран ще ни поднесе събития изневиделица. Ще трябва да се напаснем в нова ситуация и няма да имаме време за размисъл.

В същото време ще има предпоставки за обтегнати отношения повлияни от напрегнатия аспект между Марс и Сатурн. Ако ни се поднесат нови правила и те не са приемливи за нас и трябва да си дадем сметка, че ако не ги приемем нещо ще се „счупи” и няма да може да се поправи. Ако сме готови да се разделим с хора, отношения това ще е пределният момент. Или ще се приемем новата ситуация или трябва да положим ново начало, но не в познатата ни вече ситуация.

Предстои и ретрограден Меркурий от 31.10 – 19.11.

Ако пътувайте проверявайте билети, резервации. В началото и края на период не е препоръчително да се инвестират пари, освен ако не е нещо, което следите отдавна. Ако сте от страната на търговеца може сега да разпродадете стока, която да ви освободи склада, а ако сте от страната на клиента си пазете касовите бележки. Спедиторите ще го усетят като объркване на пратки, закъснения на доставки.

 

ОВЕН Новолунието се случва във вашата финансова зона. Ще прекроите непредвидено финансовите си планове. Но не избързвайте. Ретроградният Меркурий също е във вашия финансов сектор. Това може да са разходи от миналото, може да е ваше старо желание за инвестиция, което сега отново се появява на дневен ред. Ако сте в търговията клиент от миналото непредвидено да напомни за себе си и да видите в това възможности за повишаване на доходите си. Сега не е добро време да купувате кола или да правите дългосрочна инвестиция. Обектът, който купувате може да има неизчистена документация, прегледайте я.

Тъй като това е сектор, който има отношение към банките обръщайте внимание на плащанията, които извършвате, проследявайте плащанията, които очаквате – може парите да не стигнат дестинацията си. Не давайте пари на заем.

 

ТЕЛЕЦ  Уран ще поднесе изненадваща новост или ще насочи личната ви връзка в неочаквана посока. Това е сложна, напрегната лунация, която ще наелектризира взаимоотношенията и няма да можете да проявите търпение един към друг. Независимо дали е непредвидена новина или някой безобиден разговор изведнъж ще предизвика неочаквана реакция, това няма да е нещо, което очаквате.

В работата около 27-28.10. обстановката ще е напрегната, пред „счупване” и новолунието може да бъде катализаторът на това, че искате да имате обновление.

Ретроградния Меркурий е в същия партньорски сектор. Добър момент да срещнете стари любовни тръпки или в унисон с напрегнатото новолуние да изровите факти от миналото, които да си размените с половинката си. Също така това може да е възможност свързана с работен партньор – хора, с които преди сте работили заедно сега да се завърнат в живота ви.  Разровете старите си контакти. Там има неочаквани възможности за обновление на кръга от хора, с които общувате и работите.

 

БЛИЗНАЦИ   В работната среда ще се наложи да се справите с непредвидена ситуация. Тъй като новолунието се случва във вашия сектор на работата това може да касае ваш служител, ако управлявате екип например. Може да се наложи да се направите ново назначение или самият вие да се окажете в нов екип. Може да ви предложат позиция, на която нямате особено желание да работите. Ретроградният Меркурий ще е в същата зона и е възможно тази дейност да сте я вършили и преди или да се наложи да наемете на работа човек, с който и преди сте работили. Въобще, това новолуние се свързва с непредвидена ситуация в работните отношения.

 

РАК Ако имате любовна връзка, ще трябва да се съобразите със ситуацията, в която ще ви поставят. Може човекът отсреща да си представя развитието на отношенията ви не както вас. Да иска дистанция…или почивка от връзката ви. Или да му се наложи да замине и срещите ви да станат спорадични. Това ще е дистанция, с която няма да се примирите.

Това е сектор, който също се отнася и до децата. Възможно е установите, че детето ви има неподходяща компания или има проблем, за който до сега не ви е споделило.

Ретроградният Меркурий е в същото зона на любовта и ще извади от нафталина старите чувства. Може да срещнете или възобновите за кратко стари връзки. В тях няма бъдеще.

 

ЛЪВ  В секторът на дома ви възниква неочаквана ситуация. Може да се наложи да се преместите или плановете за дома ви да се променят заради непредвидено развитие на кариерата ви. Плановете в работата може да наложат нови планове в къщи. Друга възможност е, ако сте под наем наемодателят да има нови планове за имота си и да ви се наложи да се преместите. Ретроградният Меркурий също ще акцентира сектора на дома ви и ще ви върне към тема за това къде искате да живеете. Ако купувате имот прегледайте документацията, възможно е да има неуредени въпроси или да се наложи да се вадят още документи. В работата не водете разговори, които да ви създадат врагове. Нито вие, нито другата страна ще е готова на преговори. Въздържайте се от остър език.

 

ДЕВА Разговор или кореспонденция ще ви изненада и няма да знаете как да действате. Ще ви дойде като гръм от ясно небе. Вие сте прагматици и можете да се справите с тази непредвидена ситуация. Дни преди новолунието също е имало причина за безпокойството ви. Марс и Сатурн са в напрегнати аспекти и вероятно сте имали причина да се спречкате с някого или ситуация свързана с работата да ви е напрегнала. Каквито и новости да идват свързани с работата сега не е време за резки маневри.

Ако се занимавате с търговия ли спедиция, особено с чуждестранна партньор, може да се окаже, че той има нови условия за вас. Проверете документацията, може да няма основание да ви поставя в такава ситуация. Ретроградния Меркурий ще е в сектора на комуникациите /където е и новолунието/. Ще се връщате към стари разговори. Ако сега трябва да заемете в работата нова позиция може да е дейност, която вече познавате. Но, ако е нещо ново и непознато за вас е добре да изчакате, разбира сее, ако ви се дава такава възможност. След 09.12. ще има нова ситуация и тогава ще имате повече информация за настоящите събития около договори, разговори и обещания.

 

ВЕЗНИ   Сложно новолуние, за което трябва да се мобилизирате с търпение и по възможност да не реагирате на провокации. Новолунието акцентира сектора на парите идващи от работа. Въобще финансовата  ос на картата ще е обект на вниманието ви. Какви изненади може да ви донесе Уран по този повод? По новолуние идват новини. Възможно е да разберете, че ще се занимавате с нещо ново в работата си. Може да сте преназначен на друга длъжност, може да разберете някакви новини около заплатата си. Имайте предвид, че това напрежение не е ситуация, която ви застрашава, а е новина, която ще ви причини по-скоро неприятна изненада, но преходна. Марс е във вашия знак до 18.11. и ще ви ръчка, ще ви поставя в ситуации да отстоявате мнение и територия на влияние. Около 27-28.10 напрегнати дни, които може да имате конфликт с най-близкото си обкръжение, в дома. Няма да сте личност, която преговаря, но имайте предвид, че не е сега момента да проявявате твърдост. Нещата са крехки. Ако сте решили да правите ремонт, сега не е добро време, може да има обратния ефект. Ретроградния Меркурий се случва във вашия сектор на доходите идващи от работа. Ако сте на свободна практика е добре да си потърсите парите от тези, които ви ги дължат. Може да се наложи да вземете кредит или да искате да правите инвестиция – отложете го след 09.12., ако ситуацията позволява.

 

СКОРПИОН   Новолунието се случва във вашия знак и това може да даде начало на коренно различни планове от тези, които имате до сега. От сектора на партньорствата ще ви се „сервира” новина, а вие не обичате друг да има инициативата. Също не ви е по вкуса да правите промени, върху които нямате никакво влияние. Е, подгответе се бързо да прекроите задачите си. Изненадите идват от сектора на партньорствата и може да разберете, че любимият ви човек, вашият партньор или съдружник в работата имат нови планове и вие ще бъдете повлияни от това без да имате избор. Марс е съуправител на вашия знак и до 19.11. ще се намира в зоната, която ще подхранва неизвестното, интригите, тайните. За сегашната ситуация ще знаете повече след 09.12. Ретроградният Меркурий също ще пребивава във вашия знак. Ще се върнете към стари отношения, стари разговори. Ако търсите някакви стари, семейни документи, до които до сега не сте имали достъп, подновете усилията си. Имате шанс да ги намерите.

 

СТРЕЛЕЦ Новолунието акцентира зоната на неизвестното, интригите, подсъзнателното – това е сектор, в който нямаме влияние. Това не ви застрашава, но няма да можете да влияете на събитията. Изненадите идват в сектора на работата. Може да не е точно вашата работа, а работната среда, подчинените. Ще има ситуация с ваш колега или подчинен, която ще дойде изневиделица. Може ваш приятел да ви създаде грижи или да имате причина за се скарате с него. Ако това е случая, имайте предвид, че едва ли отношенията ви ще се възстановят скоро.

Ретроградният Меркурий ще бъде в същия сектор като новолунието – секторът на скритото. Можете да се въвлечете в интрига или да разберете за стари изречени думи по ваш адрес и да разберете тайни. Повече обективна информация очаквайте след 09.12.

 

КОЗИРОГ   Тези от вас, които се занимават с политика или професията им е свързана с обществени или социални събития ще е необходимо да използват селия си ресурс, за да са подготвени с характерната амбиция и стоицизъм на зодията ви да се справят с турбулентните дни, в които Уран ще ви хвърли. Ще се озовете в коренно различна от позната ви ситуация, ще трябва да бъдете изобретателни.

Ретроградният Меркурий ще бъде във вашия сектор на приятелите и социалните събития /както новолунието/. Сега е подходящо време да се върнете съм приятел или към група,  с които не сте общували отдавна.

 

ВОДОЛЕЙ Около това новолуние може да има нова ситуация в професионалното ви развитие. Това също е сектор, който се отнася до вашите амбициозни планове, перспективи. Противоречието ще дойде от сектора на дома ви, на най-близкото ви обкръжение. Възможно е, ако имате нова перспектива в работата си, да е необходимо семейството ви също да ви подкрепи, но това може и да не е възможно в момента например да имате различни представи за развитието си и една промяна, която е добра за вас, за другия човек да не е. Ретроградният Меркурий също ще акцентира сектора на кариерата ви. Това означава, че новите ви задачи може вече да са ви били познати, това да е позиция, която отдавна е трябвало да заемете, но сега идва момента, а може вие вече да не я желаете толкова.  Също така това е ситуация, в която ода имате нов началник и с него да сте работили и преди или да го познавате.

 

РИБИ  Акцентиран е секторът на далечните пътувания, чужденците и юридическите дела. Ако работите с чужденци може да се наложи внезапно да организирате пътуване. Внимателно само, защото ретроградният Меркурий ще е там и се подгответе с всички необходими документи.. Може също така неочаквано да има необходимост да придобиете допълнителна квалификация например да учите чужда език или да имате възможност да отидете в чужбина на обучение. Някоя от тези възможности ще ви изненада и ще трябва да вземете бързо решение, но аз нямам съмнения, че вие сте майстор на справянето с неочаквани ситуации там, където другите не приемат промяната вие бързо се възползвате от нея.

Този сектор също има отношение до юридическите дела и може да решите да потърсите съвет от адвокат

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *