новолуние в Рак. Седмичен хороскоп.

Новолуние в Рак. Седмичен хороскоп 17.07.-23.07.2023

https://youtu.be/U3lbIzw52x4

Новолуние в Рак на 17.07.2023

Секторът от картата ви, който активира новолунието се случва най-силният импулс за разглеждания период. Този сектор ще бъде обект на най-голямото ви желание за прогрес и затвърждаване. Новолунието стимулира новото начало, поставянето на начало на нов проект, стимулира инициативата.

Това новолуние получава хармонични, подкрепящи аспекти от планетите Уран и Нептун, които вие можете да ги усетите като щипка шанс. Като нещо, което уж случайно се е случило или се получили някаква информация изневиделица. А Нептун от своя страна ще хвърли своята пелена  и ще ви остави впечатлението, че този път може просто интуицията ви да е проговорила.

Към новолунието Плутон отправя предизвикателен аспект. При общуване или спор отсрещната страна ще наложи желязната си воля. Може да си мислите, че сте във владение на решението си, но това няма да е така. Ако приемете предложение или ако се съобразите с нещо, то просто ще бъде еднопосочно и ще бъде предложено от другата страна към вас. Това, че някой спрямо вас едностранно налага волята си или просто трябва да приемете решение за себе си, което е продиктувано от някой друг, не означава, че е лошо. Тук Нептун ще изиграе ролята на капка анестезия. Или тази възможност ще бъде единственото за момента и трябва или да се възползвате от тази възможност или да откажете без обсъждане, без пазарене и без преговори. Това ще бъде предложение, което не можете да откажете.

Меркурий квадрат Юпитер

Друг силен аспект през периода ще бъде т.нар. аспект квадрат между Меркурий и Юпитер. И той е на 17 юли както самото новолуние.  Новолунието допълнително ще го подсили. Аспектът между планетите е напрегнат, предизвикателен. Конфликт могат да предизвикат документи, подписване на договори. Мога да бъдат думи, дори конфликт може да предизвика дадено обещание. Едно проявление на този аспект между Меркурий и Юпитер в комбинация с новолунието може да бъде примерно, да ви се наложи да подпишете документ под натиск или да си мислите, че в момента имате един-единствен шанс да направите сделка например.

 

Имайте предвид че самите аспекти действат не само в деня, в който са упоменати. Примерно, на въпросният 17 юли те имат влияние и преди това – примерно три-четири дни. Могат да имат и 4-5 дни след датата в зависимост от това с каква скорост се движи самата планета. Аспектите на Меркурий бързо се разпадат и ако изчакате до 23-ти – 24 юли тогава Меркурий образова друг аспект, който този път е с планетата Уран. Тогава може да изскочи някаква допълнителна информация, нещо което не било известно сега. Да станат известни неочаквани факти, неочаквани документи, неочаквани новини и тогава да решите какво да правите.

Марс опозиция Сатурн

Следващият интересен аспект, който ще даде тон на седмицата ще бъде Марс опозиция Сатурн. Това е напрегнат, предизвикателен аспект. Секторите на картата, които той активира ще бъдат в конфликт. Също така е важно, ако този аспект го имате във вашата карта. По този начин той се повтаря и би бил още по-силен за тези от вас, които го имат в рождената си карта. Други от вас, които биха усетили този аспект по-силно е, ако имате планети в рождената си карта, които са в близък орбис с тук споменатите транзитни Марс и Сатурн. А как може да го усетите ще попитате?  Това е проява на голяма упорство, инат, гняв. Може да доведе до физически сблъсък. Може нещо да се счупи в пряк и в преносен смисъл. Ако в този период се скарате с някой или развалите взаимоотношенията си, това ще бъде за много дълъг период от време. Скоро няма да се върнете въобще един към друг. Това може да бъде оспорване на авторитет. Неговата воля над вашата воля.

 

Както виждате през предстоящата седмица ще трябва да се покаже смирената страна от нашата същност. Ако решим, че нещо е изживяло времето си и трябва да се стигне до края, то така ще бъде. Но старото ще бъде вече неизползваемо. Отправяме поглед напред. Напрегнатият аспект между Марс и Сатурн на 20 юли ще провокира нетърпението. В същото време някой ще има и желанието да се излага сам на рискове. Само и само да докаже колко е устойчив. Марс опозиция Сатурн ще бъде точен като аспект около 20 юли, но ще се изгражда поне пет дни преди това и ще отшумява още около седмица  след това. Така, че на разчитайте хоп на следващия ден изведнъж напрежението да падне

За по-пълна картина прослушайте и знаците, където се намират и вашите асцендент или Луна.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *