Новолуние в Дева на 17-ти септември 2020. Ретрограден Марс в Овен.

Новолунието е много добър момент да реализирате задачите си. То дава мощен импулс  за поставяне на начало. Това новолуние е хармонично аспектирано само не трябва да подхождаме с наивност, защото омайният Нептун ще хвърли своя воал пред очите ни. Проверявайте източниците си на информация, проверявайте партньорите.

Юпитер и Сатурн до сега бяха ретроградни, но този период е към края си, което е чудесна новина. За Юпитер от средата на месеца, за Сатурн в края. Ако сте имали забавяне на работа или подписване на сделки, документация тези теми ще се задвижат. Дайте им 2-3 седмици да се „събудят“.

Следващия по ред за ретроградие е Марс – от 09.09. да 14.11. Когато „моторът“ на планетите забави ход няма да имаме необходимата енергия и търпение. Това ще повлияе и на сексуалните очаквания. Ако влизате сега в любовна връзка може да решите, че това не е вашия човек. Не си правете крайни заключения. Ако си дадете време до декември може да се окаже, че човекът на който сте се спрели ще ви изненада приятно.

От 14.10. предстои ретрограден Меркурий и затова сега е момента, като събирате документи или подписвате договори. Използвайте времето следващите две-три седмици.

За повече информация, освен прогнозата за вашата зодия, чуйте и тази за знака на асцендента и Луната ви.

ОВЕН ♈

ТЕЛЕЦ ♉

БЛИЗНАЦИ ♊

РАК ♋

ЛЪВ♌

ДЕВА ♍

ВЕЗНИ ♎

СКОРПИОН ♏

СТРЕЛЕЦ ♐

КОЗИРОГ ♑

ВОДОЛЕЙ ♒

РИБИ ♓

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *