Новолуние в Близнаци на 03.06. Меркурий в Рак от 4-ти

Този месец посрещаме новолунието във ведрия и общителен знак на Близнаците. Но само дни след това Меркурий в Рак ще направи разговорите емоционално натоварени. От 5.06. до 27.06. Меркурий ще премине през Рак, за да са върне дни след това заради ретроградието си. Това, което ще ви се случи през юни ще се подложи на преговаряне от  08.07 до 31.07., защото Меркурий ще бъде ретрограден. Но всички ще започнем да усещаме ретроградието още от 20.06. Повече за информация за това как се отразява ретроградния Меркурий можете да прочетете тук Ретрограден Меркурий и как да го използвате на ваша страна. . А как ще се отрази в предстоящия период на всяка зодия ще напиша в следваща статия.

 

ОВЕН   Ще имате желание да положите начало на отношения или да ги започнете по нов начин, да проведете разговор. Може да имате много големи очаквания за това как ще ви протече комуникацията или да заложите големи надежди на този контакт. Възможно е заради този контакт да се прекрачат граници или да се създаде интрига. Внимавайте каква информация получавате и каква давате. Картите няма да са открити, намеренията няма да са чисти.

До 8-ми юни нямате причина да се лишавате от дребни удоволствия. След това пръстите ви ще станат отново широки.

В домашната обстановка има желание за промяна, за действие. Вероятно имате желание или за преместване или за ремонт. Нещо искате да промените в домашната обстановка. Това може да е свързано и с плановете за вашето професионално развитие.

До 01.07. тези две сфери ще се провокират една друга и ще трябва да намерите решение.

 

ТЕЛЕЦ   Май месец би трябвало да е донесъл при вас в известна степен комфорт. Родените в първата десетдневка на зодията вече се адаптират към размирния Уран. Защо? –> Уран в Телец. Прогноза за Овен, Телец, Близнаци. Тези от вас, които са на свободна практика с настоящото новолуние ще имат възможност привлекат нов клиент или да намерят финансиране на работата си. Новолунието като цяло носи новини за нови задачи и приток на пари. Ако нямате работа, а търсите не пренебрегвайте предложенията, които идват. Предупреждението е, че може да подходите твърде оптимистично. Това предложение ще дойде със „скелети в гардероба” Ще има обстоятелства, за които не знаете. Ако информацията идва от приятел не я взимайте за чиста монета – приятелския ви кръг не е информиран добре и дори може да ви подведе.

В разговорите си ще търсите контакта, ще искате да наложите мнението си и това е препоръчителното поведение в настоящия период, за да обърнат внимание на предложенията ви.

 

БЛИЗНАЦИ   Новолунието се случва във вашия знак /или знакът на вашия асцендент/  Каквито и планове да имате ще подходите с голям оптимизъм. Бъдете критични към това, което правите. Не се предоверявайте. Големия добротворец Юпитер в това новолуние не е на ваша страна. Ще „раздуе” надеждите ви, ще ви направи небрежни и лековерни.

Имайте предвид, че конкуренцията или противниците ви, дори партньорите ви ще ви бъдат силни опоненти. Ако работите в съдружие или сега го започвате помислете още веднъж дали това са хората/човекът, който ще ви подкрепя. Те са с по-силни позиции от вас в този момент.

 

РАК  Обърнете внимание на здравето си, ако можете направете си кратка почивка или отделете време за дълъг уикенд. Ако имате възможност направете си профилактичен преглед. Важното е да направите нещо, за което обикновено нямате време и пренебрегвате.

Новолунието се случва във вашата „скрита зона” и аспектите към него провокират интриги и „раздуване” на проблеми, върху които нямате пряко влияние или нямате цялата информация. По-малко се доверявайте и повече отделяйте време за себе си.

Периодът до края на юни за вас е белязан с много активност, адреналинът е на висота. Това е продиктувано от планетата на активността Марс, който е във вашия знак. Но, ако не се щадите Марс може да ви донесе нараняване. Без резки движения и без резки решения.

  

ЛЪВ  Ще имате желание и повод да „развеете гривата си” след приятели или ако участвате в някакво сбитите. Още една сфера, която ще е на фокус – любовта. Приятелската следа или интернет може да бъде посредникът на вашата любов. Това новолуние провокира прекалено големи очаквания. Също така провокира необективната преценка. Ще тръгнете с голяма торба в изграждането на тези отношения. Действителността ще е друга. Не се доверявайте. Измамите и изопачаването са неща, с които всеки от нас по някакъв начин ще трябва да се справи с това новолуние.

Скритите ви врагове не спят и поне до 01.07. ще създават проблеми и интриги. Възможно е в работната среда да се създава напрегната обстановка. След началото на юли няма да сте много сговорчив.

 

ДЕВА  За вашата професионална перспектива има нови възможности. С това новолуние може да бъдете повишен или да имате нов началник. По върховете на фирмата има нова ситуация.. Дори това да не е конкретния случай при вас ще има нова перспектива за вашите планове. Ключовият момент тук е да не си създавате прекалено големи очаквания. Подходете прагматично – което е основната ви сила. Информация, която ще получите чрез партньор ще бъде неразбираема за вас и едва ли ще ви помогне. Някои от вас ще избират между приоритетите в дома и тези в кариерата.

 

ВЕЗНИ   Тема, която ще е актуална при вас е възможност за юридическа сделка или подписване на договор. Не подхождайте с прекален оптимизъм. Ако можете дайте си време да се запознаете подробно с детайлите по това, което подписвате. Провокацията на това новолуние са повишените очаквания и от друга страна неясната страна на това, което се случва. Може да се наложи набързо да ви направят предложение, което изглежда добро. Не означава, че не е добро просто в последствие ще се окаже нещо друго. Събитията около това новолуние са обгърнати в неизвестност и прекалено големи очаквания. В зоната на вашата кариера до трая на юни няма да е спокойно, но това  едва ли ще ви навреди. Други от вас, именно сега ще намерят мотивация да се изявят и да  докажат на ръководството, че сметките няма да минат без тях.

До 08.06. периодът е много добър за вашите финанси.

 

СКОРПИОН    С новолунието ще ви вълнуват теми около вашите финансови ангажименти. Тази година големият доброволец Юпитер е в зоната на личните ви средства и е възможно тази година да сте развързали портмонето си. Това новолуние ще ви стимулира да инвестирате, но обмислете плановете си отново. Новолунието ще стимулира прекален оптимизъм, ще подминавате детайлите /а това не сте вие!/ . Може човек, с който сте в любовни отношения да проявите към него прекомерна щедрост. Поне до 08.06. партньорът ви ще проявява много внимание към вас и ще иска да го видите в най-добрата му светлина.

Марс стимулира вашия сектор на далечните пътувания и през юни ще искате да сте далеч от мястото, където живеете.

 

СТРЕЛЕЦ  С новолунието ще имате възможност да се сдобиете с нов партньор – по работа и ли в личния живот. Ще възложите големи надежди на тази връзка, но моля подходете по-скептично. Около 3-ти юни всички по един или друг начин ще тръгнем с големите торби на надеждата. От друга страна той или тя също може да бъдат заблудени от вас и да имат към вас много големи очаквания. Имайте едно на ум, че полагате начало на връзка, в която ще подходите в изграждането й по наивен начин.

До края на юни вашият в секторът на финансите ви ще бъде много активен и вероятно проучвате възможности за инвестиции. С Юпитер в знака на вашето Слънце имате желание всички хубавини да се случат наведнъж.

 

КОЗИРОГ   Не е лесно на представителите на вашата зодия тази година. Особено на родените между 5.01. и 20.01. Сатурн е във вашия знак и налага да се съобразявате с правила, които не са ваши. Така ще е още около година и половина. Този месец Марс преминава през сектора на партньорствата ви и ще трябва да владеете нервите си и да не действате импулсивно на провокации. Така ще е до края на юни. Това може да ви вкара не само в конфликти с половинката ви и в общуването с когото и да било.

Това новолуние е добра новина, ако искате да си намерите работа. Трябва да намалите очакванията си и не с доверявайте на обещания. Ако наистина ви е важно, приемете предложението с мисълта, че ще има изненади. Може да ви натоварят повече отколкото очаквате.

 

ВОДОЛЕЙ  Можете да откриете сезона на забавленията! Новолунието се случва във вашия сектор на децата , любовта, флиртовете, забавленията. Новолунието е добър импулс да започнете любовна връзка, но тя ще бъде обгърната с много големи очаквания и ще имате и двете страни нереална представа един за друг. Приятелския ви кръг ще ви насърчава в това, но по-добре се дистанцирайте от тяхното мнение.

В работата до края на юни ще е напрегнато и ако имате подчинени ще има поводи за пререкания.

 

РИБИ   Задължения между кариера и дом ще ви вълнуват около новолунието. Може да ви се наложи да вземете решение относно дома си – да се преместите, да купите или въобще да намерите някакво решение в рамките на дома си. Тази година зоната, която е най-стимулирана от вашата карта е тази на кариерата и целите, които сте си поставили. В настоящата ситуация ще има нова възможност около дома ви, но това решение до голяма степен се осланя на професионалната ви реализация. Не оставяте плановете около дома ви да зависят от моментните планове на кариерата ви.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *