Новолуние във Водолей на 4-ти февруари

След януарските слънчево и лунно затъмнение сега ни предстои едно дружелюбно новолуние. В дните около 13.-14.02. ще ни се изпънат нервите, но ще трябва да се постараем искрите да не се превърнат в пожар. Това хармонично аспектирано пълнолуние идва в подходящия момент да си вземем въздух след тежките януарски лунации.

Вероятно много от вас се приготвят да празнуват по един или друг начин 14-ти февруари. Планетата на любовна Венера е в хубави аспекти с планетите. Но тя ще прояви на този празник по-скоро практичност. Ако искате да впечатлите партньора си наблегнете на това колко може да се разчита на вас. Ако отдавна се познавате не пропускайте да наблегнете на този факт. Венера ще отбележи вашите стари заслуги за връзката ви, ще оцени високо това, че вие сте надежден партньор. За щастие романтичните срещи на 14.02. няма да протекат като интервю за работа. Нептун, който ни помага да отпуснем края ще бъде хармонично аспектиран към Венера, затова не пропускайте да проявите своята чувствена страна.

Между 10-ти и 14.02. ще се създадат условия да провокират скандал, несъобразителност, нетактичност. В тези дни от нищото ще се появи желание да се освободим от статуквото и да направим нещо революционно в живота си – например да провалим отношения с някого. Ще сме склонни да проявяваме егоизъм и да виждаме само своята гледна точка. Рискове от боравене с уред, злополука и проява на грубост и невъздържаност.

 

ОВЕН   За представителите на вашата зодия януари и февруари са месеци на висока активност. Вашия управител Марс преминава през знака ви до 14.02. и може в последния момент да изпита „благия” ви нрав. Тези от вас, които са родени между 14.04. – 20.04. или асцендентът им е в последните 5 градуса на знака Овен дните между 10-14.02. ще са много активни. Ако не сте прочели горният абзац, моля направете го. Той е написан преди всичко за вас. Не правете излишни геройства и помнете, че революцията изяжда децата си! В дните около 14.02. ще ви се иска изведнъж да преобърнете света. Давайте го по-кротко. По-скоро може да си навредите от невнимание.

Това новолуние ще донесе добри новини около ваш приятел. Може да организирате пътуване в чужбина с  него. Също така, ако практикувате някаква обществена дейност или събитие те ще бъдат добре приети. Потърсете съдействие от чужденци за дейността си – ще бъдат благоразположени към вас.

 

ТЕЛЕЦ Новолунието попада във вашия сектор на кариерата и реализацията. Ще видите нова перспектива за себе си. Новолунието е много хубаво аспектирано от големия добротворец Юпитер намиращ се във вашия сектор на финансите. Новата перспектива в кариерата или новата цел в живота ви ще бъде и добре финансово подплатена. На 6.03. Уран влиза във вашия знак, за да реализира в следващите години дългоочаквани промени, които първоначално са ви били загатнати през май- октомври 2018-та. През 2019-та най-силно ще го усетят родените между 20.04.-27.04. от вашата зодия, както и тези с асцендент Телец в първите 6-7 градуса.

На 2-3.02. Венера ви е приготвила приятна изненада. Може да разберете за тайните любовни чувства на човек, който ги изпитва към вас. Е, все още няма да си признае. Също така може да изненадващо да се сдобиете с малка сума пари заради невнимание на друг човек.

 

БЛИЗНАЦИ  Дано около новолунието да сте планирали подписването на важен документ или договор. Изключително подходящо е за сключване на дългосрочно партньорство. Юпитер се намира в сектора на брака. Сега можете да предложите на вашата половинка, а може и през уикенда вече да сте вдигнали сватбата.

Новолунието подкрепя работата с чужденци. Ако в работата сте получили предложение за чуждестранно партньорство, то ще е много перспективно.

Сега е подходящ момент да изберете как да повишите квалификацията си или да изберете подходящ университет

 

РАК  Ако сред плановете ви е да направите инвестиция, сега е подходящия момент. Новолунието попада във вашия финансов сектор и е дружелюбно аспектирано от големия добротворец Юпитер, който се намира във вашия сектор на работа. Периода е подходящ също и ако искате да намерите финансиране на ваш проект. Това ще ви осигури за дълго време спокойствие в провеждането му.

Периодът също така е подходящ за намиране на съмишленици и партньори. Те може да не са така ентусиазирани към това, което правите и по-скоро ще търсят прагматичната страна.

Около 13-14.02. за родените в последните на зодията ви ще донесат  внезапни и непредвидени новини относно ваш ръководител или ситуация в ръководството на фирмата, където работите.

 

ЛЪВ  Вие може да се радвате на увеличение на контактите и партньорствата. Новолунието е много подходящо, ако сте решили в личния си живот да направите следващата стъпка в живота си и сключите брак или да предложите на половинката си. Тази година Юпитер се намира във вашия сектор на любовта и настоящото новолуние го аспектира хармонично. Може да очаквате разширение на връзките. Момента е подходящ да се изявите. Ако работите в сфера, в която работата ви е пред публика може да очаквате популярност. Може да разглеждате популярността и аспекта на всекидневните си ангажименти. Сега е момента да потърсите изява. Ще бъдете забелязани.

 

ДЕВА  Новолунието се случва в сектора на вашата работа и ежедневни ангажименти. Ако искате да започнете работа сега е момента да вземете решение по тази тема. Новолунието е много хубаво аспектирано, така че се възползвайте от подема, който ви дава. Също така, много добър момент за наемане на персонал. Възможно е да ви възложат допълнителни задачи.

 

ВЕЗНИ   Тези от вас, които искат да имат дете трябва да знаят, че сега е много подходящо време да се погрижат по този въпрос. Моментът е много подходящ, ако правите опити за инвитро. Тъй като новолунието попада в сектор, на който една от темите е децата може да имате план за вашето дете, на който сега да сложите началото.

Друга тема в този сектор е любовта. Новолунието е хармонично аспектирано от добротвореца Юпитер. Идеален момент да започнете любовна връзка. Ако планувате с вашата половинка да живеете на семейни начала също момента е много подходящ.

 

СКОРПИОН     Ако планирате да купите свой дом или да се пренесете в ново жилище, моментът е много подходящ за това.  Ще имате новини в семейството ви и в най-близкото ви обкръжение. Може да разберете, че някой от членовете на семейството ви има нови планове за себе си. Не се притеснявайте – това няма да е неприятна изненада.

На 13.-14.02 в работната може да имате ситуация, която да излезе от контрол. В тези дни нетърпението няма да е добър съветник. Може да ви предложат промяна, която няма много да ви е по вкуса.

 

СТРЕЛЕЦ   Възползвайте се от възможността да увеличите контактите си с настоящото новолуние. Комуникациите ще са на фокус и са подкрепени от добротвореца Юпитер. Ще имате възможно да се изявите в желаната от вас светлина, ако имате интервю за работа. Ако сте в куриерски бизнес се е момента да привлечете нови клиенти и партньори. Ако до момента не сте имали възможност да се „доберете” до желан контакт, сега е момента да натиснете повече и да се свържете с хората, които са важни за вас.

 

КОЗИРОГ   Новолунието попада във вашия сектор на парите идващи от труд и е хармонично аспектирано от добротвореца Юпитер. Такава позиция облагодетелства договаряне на работна заплата, която желаете да постигнете. Момента също е подходящ за смяна или започване на работа. Сега трябва да искате повече.

 

ВОДОЛЕЙ  Новолунието се случва във вашия знак и е хармонично аспектирано от Юпитер. Ако рождения ви ден попада +/- 5 дни от 4.02. това е предпоставка за една много успешна година.

Сега е момента да се изявите, да ви забележат. Също, ако искате да започнете сътрудничество, момента е много подходящ. Използвайте подема на новолунието, за да започнете някаква ваша инициатива. Ще привлечете съмишленици и партньори. Партньорствата и любовта също в този период са в подем.

 

РИБИ   Дано сте взели решение около новолунието да сте на някое пътешествие. Или може би сега планирате датите за далечна дестинация. Други от вас ще имат необходимост от почивка, от оттегляне. Отделете време за качествена почивка. Може да ви се наложи да помогнете на някой в нужда и да му съдействате с грижи.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *