Новолуние във Везни на 28.09. Венера и Юпитер носят щипка късмет

Новолунието носи импулс в ежедневието, чието влияние усещаме няколко дни.

В деня на новолунието двата добротвореца Венера и Юпитер поглеждат един към друг в хармония, за да може плановете ни да имат и тяхната благословия. Това са добри дни за сделки, любов, сключване на договор, брак. Това ще са особено щастливи дни за тези, които имат Слънце, асцендент или Луна във Везни или ако същите се намират между първи и десети градус на Везните..

 

ОВЕН   Действията ви и новините ще бъдат съсредоточени във вашия сектор на партньорствата. Той е наситен с планети и вероятно желанието ви сега е да се свържете с човека, на който държите, да споделите любовта си. Този акцент е добър и за работата. С него можете да направите контакт, да проведете преговори с успешен край с партньори, на които държите. Добър момент за сключване на договор, ако планирате такъв. Новолунието ще даде импулс, но истински ще повярвате в действията си след 04.10., когато Марс влиза в този сектор и вашата инициатива ще е ключова за успеха ви.

Около 6.10. внимавайте какви финансови операции предприемате. Не се препоръчват експерименти или решение за инвестиция около таза дата. Не давайте пари на заем.

 

ТЕЛЕЦ  Секторът на работата е този, в който ще взимате решения и който ще предложи възможности. Венера, вашата управителка е в този сектор от 11.09. до 8.10. и това е време за вас да сте особено креативни и работата ви да получава признание.

Това новолуние е много добър ускорител, ако желаете да започнете работа, а и също ако договаряте заплащане. След 6.10. ще ви натоварят с още задачи, ако работите за себе си ще можете да увеличите работата, поръчки, сделки – каквато е дейността ви.

 

БЛИЗНАЦИ   Тези от вас, които имат деца, плановете им ще бъдат съсредоточени около тях. Ако желаете да имате дете, сега може да получите възможност да станете родител или ако желаете бременност, сега е възможно това да се случи. Синхронът със секторът на партньорствата ви показва, че ще получите подкрепа от там.

Периодът на това новолуние дава възможност да срещнете любовта или да я споделите. Добър е също за забавления.

 

РАК  Домът и най-близкото обкръжение ще е най-важното за вас около това новолуние. Но оживлението в дома ви не е само резултат от новолунието. В последните две седмици са се събрали  планети и продължават да се събират – Марс ще влезе в тази зона на 4.10. Новолунието ще даде тон да промените нещо. Марс ще ви насърчи да правите ремонт, Венера ви насърчава да разкрасявате дома си. Други искат да се преместят в собствено жилище, да инвестират или да се преместят. Хубавото на всички тези планове е, че са в синхрон с рутинната ви дейност, с работата ви. Ще съчетаете двете теми. Ще имате подкрепата на семейството си.

 

ЛЪВ  Влизате в много силен период, който е свързан с вашите комуникации. Новолунието ще даде импулс на това, но между 04.10. и 19.11. ще бъде много интензивен период за налагане на вашето мнение, на начина по който можете да убедите другите във вашата гледна точка. Това е много силен период за хора, които се занимават с търговия, писане, журналистика. Ако желаете да се свържете с някого, който до сега ви по някаква причина не е проявявал интерес към вашите идеи, сега е периода да бъдете настоятелни и да предложите идеите си.

Това новолуние ще даде порив и на вашето желание да споделите любовта си. Двата сектора на комуникациите и любовта ще са акцентирани, което ще доведе до настоятелност и желание от ваша страна да спечелите вниманието на човека, който харесвате.

 

ДЕВА  Идват хубави новини свързани с вашата работа. За едни от вас това е начало на нов ангажимент, нов клиент, нова работа. Август и септември са били месеци на голяма активност, но почивка не се очертава. Напротив. Идват хубави новини сектора на приходите ви от труд. Не само за тези, които търсят работа има раздвижване. Новолунието дава импулс и за пощурения като подобрение на заплащането. Това няма да е свързано с по-висока позиция и различни отговорности, а по-скоро награда за труда ви или премия.

 

ВЕЗНИ   Планетите са акцентирали вашия знак, а там е и самото новолуние. То ще е особено важно за родените през септември Везни или ако имате асцендент или Луна в първите 10 градуса на знака. Новолунието ще бъде не само ускорител за вас, но и вашата управителка Венера прави хармоничен аспект с Юпитер – двата добротвореца отново поглеждат един към друг в хармония, което /за родените в първите 10 градуса/ ще благослови следващите 12 месеца. Но новините и за останалите Везни също се добри. Новолунието ще ви поощри да действате с вдъхновение. Ако искате да се изявите, ако искате да се представите в най-добрата си светлина да спечелите хората на своя стрлана – това е вашето време. Новолунието може и да е свързано с пристигането на много щастлива новина. Може да пробвате късмета си, но разумно – в рождената си карта все пак трябва да имате предпоставки за това. Време за сбъднато желание. За други това ще е новина може да е свързана с бременност или среща с любовта.

 

СКОРПИОН ♏    Настоящото новолуние ще работи за вашата интуиция. То се случва в сектора на подсъзнателното. Същия сектор отговаря за всичко, което е скрито от очите ви, върху това, което нямате влияние. Новолунието е хубаво аспектирано и само аспекти в личният ви хороскоп могат да посочат дали ще имате източници на тревога. Добро време е да се отдадете на възстановяване на силите, да се отпуснете. Същия сектор има отношение към далечните пътувания. Може да имате желание да посетите място, което е свързано с духовно усъвършенстване, медитация.

 

СТРЕЛЕЦ  Вашия социален статус, обществените каузи и приятелският кръг е това, на което новолунието ще даде импулс следващите две седмици. Ако се занимавате с обществено значима работа сега ще можете да получите популярност и ще ангажиране погледите на хората. Ако организирате събитие или в работата търсите съпричастност от приятели, сега е момента да ги ангажирате. Не става въпрос за пари, а за застъпничество, поощряване на дейността, подпомагане от тяхна страна да се свържете с точните хора, които ще помогнат за дейността ви. Новолунието може да ви донесе съпричастност от страна на високопоставени хора в обществото.

 

КОЗИРОГ   Представителите на вашата зодия би трябвало вече да са усетили движението на Сатурн в директен ход, което се случи на 17.09. Плановете и дейностите сега получават своя ход. За едни може новините да са добри, за други – лоши, но поне ситуацията, в което се намирате намира своята развръзка. Не ви е лесно със Сатурн в знака на Слънцето ви /асцендента или Луната/, но всеки от нас има своя период от две години и половина, когато трябва да изтърпи ограниченията, които налага Сатурн.

Настоящото новолуние акцентира зоната на вашата кариера. Това ще й даде импулс. Но Сатурн със сигурност е дал своите уроци през последните 5 месеца. Може да установите, че имате нужда от нещо повече. Че имате нужда от по-голямо предизвикателство. Ще намерите своята цел или ще решите кое ви носи удовлетворение. Родените между 21.12. и 5.01. могат да си отдъхнат, защото Сатурн няма да се върне в градусите на Слънцето ви /асцендент или Луна/. За останалата част от вас се иска още една година търпение.

Сега повишението от страна на ръководителя ви ще е по-скоро възлагане на още задачи, а не повишение в позиция. Но от декември, когато Юпитер влезе в знака ви ще дойде и истинската награда за вас.

 

ВОДОЛЕЙ  Новолунието се случва в зона, която разглежда теми от областите висше образование, далечни пътувания/чужденци или юридически дела.

На някоя от тези теми новолунието ще даде импулс. Може да имате желание запишете курс за допълнителна квалификация, да запишете курс по чужд език, да имате много положителна работа с чужденци. Това е добър момент да подпишете договор – може да започвате работа или да правите инвестиция. Тези от вас, които искат да водят юридически дела, сега е момента да направят консултация с адвокат. Сега може да ви се появи желание за далечно пътуване и да започнете да го планирате…или направо да потеглите към желаната дестинация.

Всички тези възможности са в хармонично съчетание със сектора на приятелствата и обществените дейности. Така, че можете смело да търсите съдействие за тях от обкръжението ви.

 

РИБИ   Няколко планети вече са се събрали във вашия сектор на финансите и вероятно ви сърбят ръцете. Сега новолунието ще даде допълнителен импулс. Може да започнете да планирате инвестиция. Това е добър момент, ако това ви е идеята. За други от вас секторът на кариерата вече се е раздвижил и може да имат възможност да договорят по-висока заплата, да заемат висока позиция. Желанието да планирате парите си още повече ще се засили от 04.10 до 19.11, когато Марс ще ви подтикне да действате със замах.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *