Новолунието на 5-ти април с послание за дисциплина

Около това новолуние ще трябва да се съобразяваме с ограниченията. Ще положим повече усилия, за да преодолеем препятствията. Ще отстъпим крачка назад…за да се засилим …но след месец.

 

ОВЕН    Това новолуние ще даде ускорение на амбициите ви. Много динамика в преговори, търговия, пътуване ви предстои поне до 15.05. Това ще бъде вашия приоритет през следващите месец и половина. Около вашата кариера има няколко предизвикателни облачета. Вие обичате откритите битки. Това новолуние ще изпита вашите управленски качества. Ако имате амбиции за по-висока позиция ще имате изпитание по пътя към нея. Човек с по-висока длъжност от вас ще изпита решителността ви.

 

ТЕЛЕЦ  Парите идващи от работа вече се подават зад ъгъла. До 15.05. работата ще бъде ваш приоритет и ще използвате всички възможности да подобрите заплащането си.. Може да се наложи заради работата да излезете от обичайната си среда и да се чувствате малко изолирани или самотни. Приемете го като оттегляне от шума. Тази уединеност или дистанцираност от обичайната ви среда може да се окаже освежаваща, но поне първоначално няма да скачате от радост. Ще го приемете като дискомфорт и лишаване от обичайните удобства. .

 

БЛИЗНАЦИ   Приятелите или социалната среда ще бъдат за вас движеща сила следващите месец и половина. Ако сферата на работа ви е са обществени организации или ако организирате събития следващите седмици ще бъдат време на много усилена работа. През март времето течеше бавно, но сега ще получите необходимата искра. Възможно е вашите планове да бъдат свързани с допълнително финансиране и затова трябва да прецените дали това си заслужава. Тази година не е най-добрата за паричните ви средства. Ако приятел ви предложи да сте негов гарант по кредит или да му дадете пари, в последствие или да не ви върне парите или вие да изплащате това негово начинание.

 

РАК  По това време на годината е вашето „кариерно новолуние”. Не всичко ви е ясно в ситуацията в работата. Дори и да разберете за новите планове в ръководството ще има неизвестност за вас поне до 15.05. Скритите врагове ще са много активни. Ще има противоречие между вашите амбиции и отношенията ви с колегите. Ще трябва да намерите начин да не нарушите отношенията си с хора, които са ваша конкуренция, а в един момент може да се окажат ваши началници. В друг аспект може да се наложи да преформулирате отношенията с колеги, които да засегнат вашето развитие в работата.

Нови възможности в кариерата ви може да наложат отдалеченост от семейството, което няма да е за кратко. Други от вас ще трябва да избират между новите възможности в работата и семейство или партньор. Това новолуние дава възможности за промяна в приоритетите, но ще бъдете изпълнени с противоречия.

 

ЛЪВ  Новолунието подчертава сектора, който се отнася до договори, юридически спорове, чужбина/чужденци и висше образование. В някое от тези сфери сега е най-доброто време за реализация на вашия план. Нещо в ежедневието и рутината ще ви забави, ще трябва да се съобразите с формалности, които не са спънка, но са досадни. Новолунието също е свързано с работа с обществените институции. Поне в следващите месец и половина ще се наложите да движите тази тема.

 

ДЕВА  Тази година щастливия сектор на вашия хороскоп се нарича „дом”. Той ще бъде източникът на щастие и на това, което ще ви донесе удовлетворение. А това новолуние е свързано с желанието ви за инвестиция и ще търсите възможности да финансиране на вашите идеи. Една от възможностите за повече средства ще дойде с вашите усилия да подобрите статуса си в работата. В следващите месец и половина ще искате да се утвърдите и вашите усилия да бъдат забелязани в работата. И съответно възнаградени подобаващо. Други от вас може да се окажат, че имат нов началник или че ръководството отново няма планове за тях и да потърсят нова възможност да по-добра реализация, респективно по-добро заплащане, другаде.

 

ВЕЗНИ   Във вашето обкръжение може да се появи нов човек или да се наложи възприемете някой по нов начин, да поставите отношенията си с него на различна основа. В работната среда през март имахте твърде много неизвестни, но след средата на април вече картите ще са на масата. Това новолуние до голяма степен ще изясни кой какъв е във вашето обкръжение. В работата може да има промяна в позиции на колеги и дори чисто юридически да окажете в различни отношения с тях.  Тази промяна няма да мине безболезнено, няма да се чувствате много комфортно в тези нови отношения.

Това новолуние носи със себе си запознанства, нови контакти,  чужденците ще играят важна роля в него.

 

СКОРПИОН     За тези от вас, които търсят работа настоящото новолуние ще бъде добра възможност да намерите такава. Желанието ви за професионален прогрес и по-големи амбиции за по-добро заплащане също ще се отплатят. Във връзка с това е възможно да се наложи да поемете допълнителни отговорности или в самите разговори с работодателя да не са ви разяснени допълнителните задължения, които ще трябва да поемете. Ако имате възможност разпитайте подробно или поискайте това, което ви се вменява като задължения да бъде описано в договора ви.

 

СТРЕЛЕЦ   Това новолуние ще ви даде възможност да се забавлявате или да започнете любовна връзка. В цялата работа обаче ще има някаква горчива нотка. Ще имате чувството, че ви е провървяло, но това ще е с цената на някакво вътрешно противоречие. Ще имате усещане, че сте направили компромис, за да получите това, което искате. Разбира се, вие сте тези, които да решите дали цената на това, което искате си заслужава.

 

КОЗИРОГ   Във вашия дом или в кръга на най-близките ви хора ще има възможност за ново начало. Може да имате причина да обмисляте преместване или закупуване на имот. Каквато и новина да е желанието ви обновление в дома ви някак си, че имате чувството, че правите компромис или че това ваше решение е висока цена за вас /пряк или преносен смисъл/. Решението няма да го вземете с леко сърце. За някои от вас работата сега е приоритет, вълнуват се преди всичко от нея и ще обмислят вариант дали мога да се преместят така, че да се напаснат към актуалните работни условия. Това ще ви вълнува поне до средата на май.

 

ВОДОЛЕЙ  Любовния ви живот или поне онази част от живота ви, която ви носи наслада и забавления се раздвижва. Около новолунието вашите контакти ще се раздвижат и ако през март нещо е останало неизказано с половинката ви сега е момента да се обяснявате. Сега ще имате по-голямо желание за социализация, за пътувания. Ще направите контактите, които от седмици отлагате.

 

РИБИ   Около това новолуние ще трябва да свиете бюджета си и да се лишите от социални събития, ако искате да „вържете” месеца. Този месец, като цяло, при вас главна тема ще са личните ви финанси и трябва да проявите голяма дисциплина в това отношение. Също така, не е добре да давате пари на приятел.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *