хороскоп юни 2023

Месечен хороскоп за юни 2023. Планетите на любовта Марс и Венера преминават през огнения знак Лъв и обещават летни страсти.

Планетите на любовта Марс и Венера се срещат през юни в Лъв, за да разпалят сърцата ни. Разбира се, страстите за всяка зодия ще горят в различен сектор от картата, но винаги ще става въпрос за взаимоотношения, стойности. В месеците до октомври предстои преосмисляне на връзките – кого обичаме, как се отнасят с нас? Любовта взаимна ли е?

Пълнолунията и новолунията активират определени теми във вашата карта, около които ще идват основните новини за преиода. Влиянието им е 3-4 дни около посочената дата. За повече информация освен знака на вашето Слънце, прочетете и знаците където се намират вашите Луната и асцендент.

ОВЕН 

Слушайте в подкаст

Пълнолунието на 04.06.2023 в Стрелец активира вашия сектор на далечните пътувания, договорите, висшето образование, допълнителното обучение, общуване с чужденци. Когато има пълнолуние в съответния сектор, там има някакво приключване. В началото на месец юни ще има предпоставки, ако се занимавате примерно с научна работа или се в период на завършване на образованието си да завършите този проект.

Ако темите са ви свързани с решения за пътуване в чужбина, това е удачен момент да вземете решение относно това пътуване – може да купите билети, да направите необходимите застраховки въобще всичко, което е свързано с вземането на решение за далечно пътуване.

Моментът е подходящ за приключване на договор. Ако документите по този договор са приготвени през месец май, то имайте предвид, че Меркурий беше ретрограден и е възможно в документите да има неточности. Затова ги проверете още веднъж.

Вашият сектор на любовта, децата и забавленията, който е знакът Лъв, ще бъде силно активиран през предстоящите месеци поне до октомври. Понастоящем Марс преминава този сектор и ако имате обект на любовен интерес периодът е изключително стимулиращ да предприемете инициатива, да покажете на човека отсреща, че имате интерес към него.

Преминаването на Марс през Лъв изключително стимулира за създаването на дете. Това може да бъде както планирана, така и непланирана бременност. Ако вече имате деца, някои от тях ще ви засипе с новини и може да се чувствате напрегнати, тъй като децата ви ще бъдат особено дръзки в този период поне до 10 юли.

Най-важната инициатива за сектора на любовта ще дойде с преминаването на Венера през знака Лъв за времето от 5.06. – 9.10.2023. Периода е толкова дълъг, защото Венера ще бъде ретроградна от 22.07. – 3.09.2023.  Двете планети на взаимоотношенията и любовта – Марс и Венера ще оставят отпечатък във вашия сектор на любовта през следващите месеци. Трябва да имате предвид, че когато Венера е ретроградна не са препоръчителни новите любовни връзки. По-скоро това ще бъде период на изясняване на взаимоотношения. Ако в този период се разделите, много вероятно е след средата на октомври отново да се съберете. Както и ако сега започнете нова любовна връзка, от октомври да се окаже, че тя не отговаря на очакванията ви.

Ретроградната Венера не е подходяща за разкрасителни козметични операции. Преминава през огнен знак затова внимавайте с всякакви процедури, които имат отношение към изгаряне.

Вие сте импулсивен знак и може да ви сърбят ръцете да пробвате късмета си в хазартни игри. Планирайте толкова да изхарчите, колкото няма да ви заболи, че сте загубили. Само за забавление.

Следващият важен момент за юни е новолунието в Близнаци на 18.06.2023 г. Във вашия случай това новолуние активира сектор от картата, който отговаря за комуникациите, интервюта за работа /ако имате такива/, презентации на проекти, преговори, търговска дейност, спедиторска дейност, братята и сестрите, съседите. Ако сте журналист или писател или се занимавате с някакъв комуникационен бизнес това новолуние ще активира тези дейности. Уловката около него е, че всички тези дейности за периода между 13 – 20 юни ще бъдат напрегнати. Преговорите няма да се отдават лесно, двете страни ще бъдат много инатливи. Ако договаряте търговска сделка по-скоро оставете преговорите за периода след 22.06. Ако в този период транспортирате предмети или ползвате спедиция, е възможно да ги получите дефектни или счупени.

 

ТЕЛЕЦ

Слушайте в подкаст

Пълнолунието на 4.06. в Стрелец активира вашият финансов сектор. Това са парите не е толкова идващи от заплата, а тези които са в банката или са предназначени за инвестиция. Когато има пълнолуние в съответния сектор има някакво завършване. В този смисъл пълнолунието ще ви стимулира да приключите някакъв ваш материален или финансов ангажимент – може да решите да вземете кредит или да закриете такъв. Ще имате желание да уредите сметките си и да не дължите пари. Периодът може да бъде също така активен във връзка с наследства, уреждане на финансови отношения с роднини.

Към горната тема около приключване на финансови взаимоотношения с роднини, се добавя и активирането на сектор от картата, който има отношение към къщата, дома, най-близките обкръжаваща среда от роднини и това е така, защото Марс преминава през Лъв, който във вашия случай има отношение към дома. Ще активира темата за дома поне до 10 юли, и ще се наложи там да поемете инициатива. Това може да бъде свързано с ремонт вкъщи или на мястото, където живеете. Да вземете отношение примерно за преместване и да се наложи да платите допълнително на наемодателя си. Въобще това ще бъдат някакви финансови взаимоотношения, които касаят дома. Може да вземете решение за инвестиция, за закупуване на дом.

В допълнение секторът на най-близкото обкръжение ще бъде активиран и от Венера /двете планети Марс и Венера ще се съберат в един сектор до средата на юли/. Ще завалят планове относно организация как да живеете, с кого да живеете, как искате да разкрасите дома си, какво да инвестирате в него. Дотук добре, но планетата Венера ще бъде ретроградна за периода 22.07. – 3.09. Тъй като тя управлява не само любовта но и парите, може доста да се изхарчите.

Ще имате желание да декорирате, да живеете в по-красива, уютна среда. Или да се окаже, че имате непредвидени разходи. Венера в Лъв обича лукса и ще имате желание да разкрасите дома си или да зарадвате най-близките си хора с луксозни вещи. Това обаче може да не се окаже много добра инвестиция. Истинската сметка за инвестициите ще дойде след 10.10.2023 и тогава може да се окаже, че пръстите са ви били доста широки.

Новолунието на 18.06. в Близнаци активира вашия сектор на парите идващи от работа. Това е добър момент да се започне нова работа или да получите първата си заплата. Около него обаче има нещо, което ще трябва да уточнявате. Може да се окаже, че трябва да извършвате допълнителна работа или нещо не е упоменато в договора ви – Меркурий беше ретрограден през месец май и сега неточностите ще станат видими.

Тъй като този сектор не само е сектор на заплащането, а и на стойностите в живота, това новолуние може да бъде стимул да преоцените някаква ситуация или човек. По-скоро би ви довело до известно разочарование, че сте надценили някого или че вие не сте били оценени по достойнство. Около това новолуние това може да бъде повод за откровен разговор, който да ви доведе до словесна на битка или конфликт /може и с приятел/.

 

БЛИЗНАЦИ  

Слушайте в подкаст

Пълнолунието на 4.06. в Стрелец активира вашият сектор на партньорствата. Ще бъдете стимулирани да изясните взаимоотношенията си човек,  който е близък до вас – може да бъде любовна връзка или работно съдружие. Пълнолунията имат отношение към завършек или към приключване, а същото това пълнолуние има отношение и към вашата кариера и целите ви в живота, в социалния ви статус. Бъдете внимателни, ако не искате разговорът да стигне твърде далеч. Това изясняване на взаимоотношенията може да даде до голяма степен и яснота на вашите професионални цели и дали партньорът ви е в синхрон с вашите амбиции.

Планетата Марс преминава през знакът Лъв и ще остане там до 10 юли. Това е вашият сектор на комуникациите. Тъй като Марс стимулира изключително много мястото, където се намира в картата, той разпалва страстите. Езикът ви може да бъде доста пиперлив. Обръщам внимание на това във връзка с пълнолунието, чието влияние описах по-горе. Ще бъдете директни и красноречиви, емоционални, страстни. Този сектор от картата ви има отношение към преговори, спедиция, кратки пътувания, братя и сестри – може някой от тях да се окаже под прицела на острия ви език. Ако искате да привлечете партньор на ваша страна, това може да стане с отстъпки в бъдещите ви планове.

В този същия сектор на комуникациите за времето от 5.06. до 9.10. ще премине и Венера, която управлява парите и любовта. На Венера предстои да бъде ретроградна във вашия сектор на комуникациите за времето от 22.7. до 3.09. Това може да доведе някои и неудобства, които са свързани с любовния ви партньор – ще се налага да изяснявате доста дълги месеци, да сравнявате версии. Ако се занимавате с търговия точно сега няма да бъдат удачни нови клиенти и нови сделки. Периода също така не е особено благоприятен за закупуване на кола. Въобще Венера докато пребивава в този сектор до 9.10. може да изстиска от джоба ви сериозни средства заради едната суета.

На 18.06. в Близнаци ще има новолуние, което ще активира вашия знак. Особено активни ще бъдат тези от вас които са родени след 15-ти юни или в последните пет градуси на знака Близнаци имат Луна или асцендент. Този момент е подходящ да предприемете инициатива. Мога да ви пожелая успех с начинанието, но имайте предвид, че между вашето желание, начинът на оповестяването му и амбициите ви /или кариерните ви планове/ може да се натъкнете на конфликт. Това може да дойде от по-висшестоящ или просто начинът, по който вие сте го комуникирали да не я разбираем за хора, които имат по-голяма власт от вас и тази инициатива да не им допадне. Затова с по-смели крачки може да осъществите плановете си, като ги отложите за след 22-ри юни.

  

РАК

Слушайте в подкаст

Пълнолунието на 4.06. активира вашият сектор на рутината, работата или екип, ако управлявате такъв. Във връзка с изпълнението на вашите задължения и на организацията на работата ви може да се наложи промяна, която да изисква допълнителна юридическа консултация. Това може да бъде във връзка с вашата работа, която извършвате или тази, която извършва човек от вашия екип. Тъй като пълнолунието е свързано с някакъв завършек или приключване това може да е момент, с който да се разделите с този човек. Меркурий през месец май беше ретрограден и в дните около пълнолунието може да изскочи изненадваща информация, която да ви дойде като гръм от ясно небе.

Секторът на парите идващи от работа също е раздвижен от преминаването на планетата Марс през него. Това ще ви направи по-инициативни да говорите или да търсите по-добро заплащане за себе си.

В допълнение и Венера ще се включи в същия този сектор на парите идващи от работа, като ще остане в него за периода  от 5.06. – 9.10.2023. Периода е толкова дълъг, защото Венера ще бъде ретроградна от 22.07. – 3.09.2023. Венера управлява не само парите и любовта, но и стойностите като цяло, а активирането на този сектор от Марс и Венера за толкова дълго време ще ви стимулира да преосмислите доколко това, което получавате понастоящем като заплащане ви удовлетворява, имате ли по-добра оферта, оценен ли сте по достойнство за работата, която вършите. Може да се наложи за известно време да направите компромис за плащането или някакъв друг компромис, заради който да се почувствате ощетени. Ако договаряте заплата, това не е най-удачният момент да настоявате на своето. По-подходящо би било времето след 10.10.2023.

Друго влияние на ретроградната Венера в този сектор може да е отношението на най-близките ви хора към вас – това отново е свързано с ценностната система и доколко те оценяват вашите качества и вашите усилия. Както виждате това е един период от няколко месеца, в което вие ще тествате взаимоотношенията с най-любимите ви хора.

Новолунието на 18.06. в Близнаци активира вашия сектор на подсъзнателното, тайните, интригите, изолацията, вътрешния свят. За тези от вас, които много им се пътува това новолуние може да ги стимулира да посетят далечна дестинация, която да е свързана с някакво историческо, религиозно или духовно място. Може дори да бъде до голяма степен противоречие с вашата вяра. Друга възможност за управление на това новолуние е, ако уреждате договор, наследство или уреждате документални взаимоотношения да има нещо скрито и неизвестно за вас. Отсрещната страна да се опитва да укрива информация. През месец май Меркурий беше ретрограден и ако този договор или документи са били подготвени тогава, сега тази информация може да доведе до спор. Ако уреждате документи или договор препоръчително е това да го оставите за времето след 22.06.2023.

 

ЛЪВ 

Слушайте в подкаст

Пълнолунието на 4.06. в Стрелец активира вашият сектор на любовта, децата, творческите занимания и забавленията. Тъй като пълнолунието стимулира завършека, може в дните около него да имате желание, да изясните отношенията си с любим човек, може да имате желание да разкриете чувствата си. Това обаче до голяма степен може да се окаже в конфликт, който е свързан със секса – другият човек може да не ви възприема точно по този начин или да има други интереси.

Тези от вас, които се занимават с креативни занимания или са творчески личности може ли да започнат проект или да завършат проект, за който обаче финансирането ще се окаже проблемно. Ако това е нещо ново, подсигурете заплащането и си го гарантирайте предварително.

Тези от вас които имат деца, непредвидени финансови разходи е една възможна тема. Самото дете да ви изненада с негово начинание, което да изисква сериозно финансиране.

В момента Марс преминава вашият знак Лъв – инициативата е във вашите ръце. Това ще бъде така поне до 10.07.2023. Вашият знак за един сравнително дълъг период ще бъде подчертан и от още една планета – Венера, която управлява любовта и парите. Тя ще остане във вашия знак Лъв от 5.06. – 9.10.2023. Ще имате желание да се обградите с различни удобства или луксозни средства или предмети. Венера в този знак обича лукса и децата. Може да ви се появи желание да имате дете.

Разбира се, като управителка на любовта ще имате желание и да откриете сърцето си . Тук има малко предупреждение, защото Венера ще бъде ретроградна от 22.07. – 3.09.2023. Това не е време за нова любов. По-скоро е възможно да се завърне стара любов в живота ви, но след 10.10.2023 всеки да тръгне по пътя си. Също така, ако развалите любовна връзка в този период, през октомври може да си я дадете втори шанс. Ретроградната Венера не е подходяща за разкрасителни хирургични или козметични процедури, особено ако са свързани с обгаряне.

Новолунието на 18.06. в Близнаци активира вашия сектор на приятелите, големите групи хора, социалните мрежи, обществените организации или ако професията ви е свързана със социалните медии. Ако организирате събитие в дните около новолунието, може да се наложи допълнително финансиране. Или ако разчитате на финансирането на организация, която управлявате или в която участвате, да разберете, че има проблем с него. Може ваш приятел да е в ситуация и да ви сподели финансови проблеми – не е особено препоръчително да се притичате на помощ, освен ако бихте могли да направите компромис тази сума като не очаквате тя да се върне.

  

ДЕВА

Слушайте в подкаст

Пълнолунието на 4.06. в Стрелец активира вашият сектор на дома и най-близкото обкръжение. Когато има пълнолуние в съответния сектор има някакъв завършек. Може да имате противоречие с човек, с който живеете или брачен партньор. Това може да е новина относно неговите планове, които да са свързани с работа и по някакъв начин това да промени и настоящото положение във вашата къща. Това ще бъде новина, с която няма да имате особен комфорт. Имайте предвид, че в следващите около две години и половина партньора ви няма да е особено подкрепящ, разбиращ или ще трябва да се съобразявате с неговата работа или планове. В дните около пълнолунието ще има новини, които идват внезапно и бързо ще трябва да се адаптирате към новото положение. То може да бъде свързано и с пътуване, подписване на договор или някакви споразумения.

До 10 юли Марс се намира в зодия Лъв, който във вашия случай е сектор, който се свързва с подсъзнателното, вътрешния свят, но също така интриги, тайни, изолация. Пазете личните си вещи. Възможно е настоятелно от страна на ваши партньори или приятели да бъдете въвлечени да вземете страна или позиция, което няма да е ваша необходимост или ваш избор.

В същия този сектор, който се свързва с интригите и изолацията ще премине планетата Венера. Тя  е сигнификатор на парите и любовта, взаимоотношенията, стойностите. Ще остане в този сектор за периода  от 5.06. – 9.10.2023. Периода е толкова дълъг, защото Венера ще бъде ретроградна от 22.07. – 3.09.2023.  Това е още една „сламка“, която да насочи вниманието да бъдете внимателни със собствеността си и също така с това на кого оказвате доверие и подкрепа.

Тъй като във вашия случай Венера има отношение към парите идващи от работа, може на работното ви място да възникне ситуация, в която да ви бъде обещана подкрепа – като премия или като повишение на заплатата, например, но след 10.10. вие да преоцените това „поощрение“ като измамно. Ако постъпвате на нова работа и в този период договаряте заплата, вероятно много от условията на работа или на заплащането няма да бъдат ясни поне до октомври. В този случай трябва да бъдете внимателни и със сключването на договори независимо дали са по работа или за друга формалност поне в ретроградния период на планетата.

Новолунието на 18.06. в Близнаци активира вашия сектор на кариерата. Ако се занимавате със собствен бизнес в дните между 13 и 20 юни може да имате противоречия с ваш съдружник. Ако имате идея да изграждате бизнеса си по нов начин и виждате ново бъдеще за себе си, той няма да подкрепи вашето начинание. Той едва ли ще си промени позицията, но за да няма допълнителни искри изчакайте поне да съобщите тези планове след 22 юни, ако е възможно.

Ако сте служител, в дните около новолунието може да има новини около ръководството на фирмата, в която работите или да има новини, които са важни и свързани с вашия ръководител. Те няма да са особено приятни за вас и определено ще сте в конфликт /не с него, а с новините, с които ще трябва да се съобразите/. Може да се окаже, че има ново ръководство, което да бъде поето от ваш конкурент до момента.

  

ВЕЗНИ  

Слушайте в подкаст

 Пълнолунието на 4.06. в Стрелец активира вашият сектор на комуникацията. Пълнолунията носят завършек в сектора, който активират. Един начин на проявление на пълнолунието може да бъде разговор, някаква новина, може да бъде имейл – въобще съобщение, което ще финализира или ще ви даде обратна връзка за дадена на ситуация. Много вероятно този разговор или съобщение да бъдат свързани с вашата работа, екип /ако управлявате такъв/ или някаква промяна във вашата рутина и задължения. Този разговор или новина няма особено много да ви зарадва, защото по-скоро ще ви принуди да се съобразите с правилата на някой друг. Друг начин на проявление е новина, която да е свързана с братя или сестри и това да промени ежедневието ви.

Месец юни и до 10-ти юли Марс преминава през Лъв, който във вашия случай е сектор свързан с приятелите, големите групи хора, социалните събития, ако се занимавате със социални мрежи също. Времето е подходящо за организиране на обществени събития или да ангажирате вниманието в различни каузи, които сте подели. Този сектор също така за няколко месеца ще бъде посетен и от планетата Венера. Тя  е сигнификатор на парите и любовта, взаимоотношенията, стойностите.

Венера ще остане в този сектор за периода  от 5.06. – 9.10.2023. Периода е толкова дълъг, защото Венера ще бъде ретроградна от 22.07. – 3.09.2023. Ретроградната Венера в този сектор може да върне стари приятелства или да се срещнете или видите с приятели, с които от години не сте общували. Може да преоцените старо приятелство – като ценно или безполезно. Венера, която има отношение към финансите може да събуди желание у вас за инвестиция в бизнес на ваш приятел или да дадете пари на заем на ваш приятел. Това няма да е много добра идея. Ако тези пари не успеят да ви ги възстановят до края на месец септември, едва ли след това ще може. Периодът не е препоръчителен за инвестиции или хазартни експерименти.

Венера управлява и естетиката и красотата и особено като ваша управителка периода и на ретроградие е силно препоръчително да не правите козметични промени във външния си вид. Особено пластични операции. Козметични операции, които са свързани с обгаряне също са непрепоръчителни. Въобще изчакайте за подобни начинания Венера да излезе от знака Лъв след 10 октомври.

В периода на ретроградна Венера може да се появи във вашето обкръжение отново стара любов, която да се изживее в рамките на времето до септември и от октомври нататък да нямате повече интерес към този човек. Ако в периода на ретроградие се разделите с любовната си връзка, е възможно в последствие отново да се съберете.

Новолунието на 18.06. в Близнаци активира вашия сектор на договорите, висшето образование, допълнителната квалификация, далечните пътувания, общуване с чужденци. В този период може да имате уреждане на формалности, ако например сте в чужбина свързани с емиграция. Избиране за дестинация за далечно пътуване. Това пътуване или договор може да бъде свързано и с работата, но тук може да има някакъв конфликт около графици. Може да е назначение или командировка, която много няма да ви е по сърце, но от практичната и страна ще трябва да се съобразите с нея. Също така може да бъде промяна на организация във вашата ежедневна работна дейност, която да е свързана с придружаване или пътуване на ваши чуждестранни колеги.

 

СКОРПИОН     

Слушайте в подкаст

Пълнолунието на 4.06. в Стрелец активира вашият сектор на парите идващи от работа. Това може да е период, в който да договорите нова заплата или да договорите работа, ако до момента не сте били ангажирани. Тъй като това също е сектор, който има отношение към ценностната система може да е период, в който да преоцените взаимоотношенията си с любим човек. Темите за стойностите като етична норма и любовните връзки и отношенията ще бъдат в конфронтация. Любим човек може да ви нарани с отношението си към вас, което да промени отношението ви към него. Това може да бъде и момент, в който да прецените дали имате или дали желаете дете. Момент, в който да осъзнаете какво още желаете в емоционалния си свят какво ви изпълва и какво ви носи истински, стойностни чувства и емоции.

Вашият сектор на кариерата и социалното положение /знакът Лъв/ е активиран от планетата Марс, която ще бъде в този сектор до 10 юли. Това може да бъде динамично време за амбициите ви и да ви стимулира да се изкачвате в кариерната стълбица. Това обаче в средносрочен план може да претърпи ревизия, тъй като в същия този сектор на кариерата ще влезе планетата Венера и ще остане в него до 9.10.

Това е така, защото Венера ще бъде ретроградна от 22.07. – 3.9.2023. И това ще се наложи до голяма степен преразглеждане на амбициите ви, на социалния ви статус. Причина за тази ревизия на целите ви може да дойде от вашия партньор в живота, човек с който живеете на семейни начала или брак и въобще има голямо влияние над вас. Партньорствата в този период могат да се окажат ключови за вашите бъдещи цели. Те могат да бъдат променени от любов, която се е завърнала в живота ви и сега ви изглежда, че всичко трябва да пренаредите по нов начин. Също така може да има и вариант, в който се появява нова любов и заради нея е необходимо да начертаете ново бъдеще за себе си.

Имайте предвид, че периода на ретроградна Венера не е подходящ за създаване на нови връзки. Ако в периода до септември 2023 сте създали нова връзка, след това може да се окаже, че сте преоценили връзката и този човек не отговаря на очакванията ви. Може да се окаже, че партньор е повлиял негативно на социалния ви статус или е променило плановете ви за професионална реализация.

Новолунието на 18.06. в Близнаци активира вашия сектор финансите. Новолунието стимулира инициатива и около това новолуние може да имате желание да направите инвестиция или да изхарчите известна сума пари, която е значителна за вас в някакво ваше начинание. Това може да бъде проект, който да е непредвидим с изхода си и като последствия да се окаже че има хазартен характер. Тъй като този сектор има отношение и към сексуалността, този период може да имате желание за интимно сближаване с човек, към който имате влечение. Това общуване няма да отговаря на очакванията ви или ще се окаже, че другия човек няма същото отношение към вас. За да се избегне неразбирателство е препоръчително да изчакате и да приемете инициатива, ако сте решени на такава, след 22 юни.

 

СТРЕЛЕЦ

Слушайте в подкаст

Пълнолунието на 4.06. в Стрелец активира вашият сектор на личността. Това пълнолуние ще бъде особено важно за тези от вас, които са родени около 7-ми декември или имат Луна или асцендент около 15-ти градус на Стрелец. Важен момент за решение при вас, особено за родените споменатият период. Може да има ситуация в най-близкото ви обкръжение или в дома ви, която да ви провокира. Това може да е свързано с мястото където живеете, като например да имате необходимост от по-голяма самостоятелност, да не желаете да се съобразявате повече с авторитет във вашия дом. Това също така може да е свързано и с това, че домът ви е малък имате нужда от повече пространство. От друга страна може да се гледа на това решение като отдалечаване от нещо в живота ви, което досега е било база за вашия живот, но вие вече искате да се освободите от него.

Друг сектор от картата, който в следващите месеци ще бъде силно подчертан е този на договорите, висшето образование и далечните пътувания. Този сектор е зодия Лъв във вашия случай и понастоящем планетата Марс преминава през него. Той ще ви стимулира да приемете инициатива в този сектор – може да търсите възможности за образование в друга държава или имат да имате просто желание за емиграция. Тази инициатива ще продължи да бъде важна за вас и в следващите месеци, защото планетата Венера също ще премине през този сектор за времето от 5.06. – 9.10.2023. Венера символизира любовта и парите, а във вашия случай и работата. Но каквато инициатива да предприемете свързана с договаряне или пътувания в чужбина имайте предвид, че тя ще бъде ретроградна за времето от 22.07. – 3.09.2023. Това означава ревизия на вашите планове.

Може да посетите дестинацията, където искате да се установите или това да е просто пътуване за забавление и по някаква причина да останете там за известно време или да продължите да пътувате. Но, ако е решение за дългосрочно оставане ще е необходимо да пренастроите плановете си, защото Венера ще бъде ретроградна, а това винаги означава ревизиране на плановете. Може да се окаже, че не сте си преценили парите или че ще имате ли романтична представа за пътуването, условията не са се оказали такива каквито сте ги очаквали. По- реална представа, ако планувате да се установите там, ще имате след 10-ти октомври 2023.

Новолунието на 18.06. в Близнаци активира вашия сектор на партньорствата. Това мога да бъдат любовни взаимоотношения, брак или работни съдружия. Новолунието акцентира инициатива в сектора, в който се намира. Може да разберете, че партньорът ви има нови планове. В същото време около това новолуние има предпоставки за конфликт, налагане на чужда воля и неумение да се общува. Новолунието в сектора на партньорствата е в напрегнат аспект със сектора на дома и най-близкото обкръжение, което е показател, че ще бъде необходимо да се преосмисли и връзката с партньора, ангажиментите на всеки един от вас в дома. Както виждате, месец юни при вас ще акцентира изключително много на това какво бъдеще ще установите за взаимоотношенията си.

  

КОЗИРОГ  

Слушайте в подкаст

Пълнолунието на 4.06. в Стрелец активира вашият сектор на  тайните, изолацията, интригите, подсъзнанието. Когато има пълнолуние в съответния сектор има някакво приключване това пълнолуние може да разкрие някаква тайна, която да е свързана с най-близкото ви обкръжение и вашия дом. Друго проявление на това пълнолуние може да бъде да е необходимо да се погрижите за по-възрастен човек във вашето семейство. Като например да има нужда от придружаване или от някаква грижа за известно време. Може да имате необходимост самите вие да се изолирате от вашето семейство, да вземете решение да направите далечно пътуване, което за известно време да ви откъсне от тях. Времето около пълнолунието е много подходящо ако решите да си вземете няколко дни почивка и да се възстановите психически.

От юни месец нататък секторът на финансите ще бъде много активен . Това е така, защото Марс преминава през знака Лъв /във вашия случай това е секторът на финансите/. Може да проявите интерес към инвестиция, да си направите застраховка или да има необходимост от решаване на тема свързана с наследство. В допълнение освен Марс, който дава начало на активацията на този сектор през юни, ще се включи и Венера – тя е сигнификатор на любовта и парите, като ще остане в него за периода  от 5.06. – 9.10.2023. Периода е толкова дълъг, защото Венера ще бъде ретроградна от 22.07. – 3.09.2023. Това че Венера ще бъде ретроградна в този сектор означава ревизия на темите, които са свързани с него – инвестиции, застраховки, наследства, пари в банка.

Този сектор освен за финансите има отношение и към темите за сексуалността. Може да се появи стара любовна връзка, с която да изживеете отново сексуалните си страсти. Също така може да се появи нова любовна връзка, която да е изцяло на сексуална основа и когато Венера напусне Лъва на 10.10. Вашите сексуален интерес започна да изстива. Това важи както за нова любовна връзка така и за стара любовна връзка, която е възстановена в този период. Периодът е изключително неблагоприятен също така за вземане на кредити, инвестиции.

Тъй като Венера има отношение към физическата красота периода не е благоприятен за извършване на хирургични или козметични разкрасителни операции. Ако е възможно дори от бяхте манипулации, които са свързани с обгаряне.

Новолунието на 18.06. в Близнаци активира вашия сектор на работата, рутината, екип /ако управлявате такъв/, здравето. Секторът, в който има новолуние се случва най-голямото оживление за съответния период. Ако търсите работа, това може да бъде момент, в който да намерите или да започнете. Този период въобще благоприятства да построите всякакви полезни навици. Да промените ежедневната си рутина към такава, която е по-полезна и здравословна за вас. Да започнете диета или направите профилактичен преглед.

В аспект, който разглежда работата може да бъде период за назначаване на допълнителен персонал и за разширяване на екипа. Уловката около това новолуние, че може да има изпуснати думи или разговор, който се провежда в неподходящото място, с неподходящите хора и в неподходящото време и който да смути една добре организирана работа. Добре е в дните около това новолуние между 13-ти и 20-ти да бъдете по-сдържани. По-добри изгледи за вашите ежедневни планове в работата или рутина ще дойдат след 22-ри.

 

ВОДОЛЕЙ

Слушайте в подкаст

Пълнолунието на 4.06. в Стрелец активира вашият сектор на приятелствата, големите групи хора, обществените организации, социалните медии /особено ако професията ви е свързана с тях/. Период около пълнолунието може да се възползвате от възможностите, които ви дава то да изпълните амбициите си свързани с това да популяризирате своя идея, да привлечете хора към дейност, която е важна за вас или към кауза която е важна за вас. Приятелите също биха били подкрепящи. Може да използвате възможността, дори това да не е такава, която идва във връзка с вашата професия, да ангажирате хора които да ви помогнат във вашата дейност и за които да не бихте могли да работите. Може да се наложи да направите някакъв компромис, за да реализирате по-висши идеалистични цели или само заради желанието си да участвате в някаква група или да бъдете включени в дадено общество, да е необходимо да отстъпите крачка назад.

Секторът, който ще бъде изключително активен за периода от юни до октомври е този на партньорствата, брака и съдружията по работа. През юни месец този сектор ще бъде активиран от планетата Марс, който ще ви направи особено амбициозни да се свържете с хора, към които имате интерес, но и те ще проявяват интерес към вас. Може другата страна да е изключително проактивна, даже да ви се стори агресивна на моменти.

В допълнение към Марс секторът ще бъде посетен и от планетата Венера, която обаче със своето идване ще започна ревизия на взаимоотношенията, чувствата и стойностите в живота. Венера преминава през знака Лъв /вашият сектор на партньорството/ от 5.06. – 9.10.2023, като за времето от 22.07. – 3.09.2023 ще бъде ретроградна. Периодът на нейната ретроградност при вас може да се възобнови стара любовна връзка, може да се разделите временно с любим човек. Ако в този период започнете нова любовна връзка, то тя след 10.10. Е възможно да се разпадне, защото ще преосмислите точно от какво имате нужда в тази връзка и ще прецените, че този човек не е точно за вас. Дори да е възобновите стара любов, то тя също ще се развие и ще приключи в периода до октомври. Рядко оцеляват връзките провокирани от ретроградна Венера.

Тъй като Венера отговаря и за парите в периода до октомври, не е препоръчително да инвестирате в бизнес на свой съдружник.

Новолунието на 18.06. в Близнаци активира вашия сектор любовта, децата, творческите занимания и забавленията. Това ще бъде сектор, в който ще има най-голямо оживление през месеца – както виждате и тук потенциално става въпрос за любовна връзка. Но тук темата може да бъде и по-широка, каквато е тази за децата. Следващите няколко месеца при вас ще се въртят около много лични теми, които дават смисъл и стойност на вашия живот, това новолуние няма да ги подмине. Може да предприемете инициатива да повдигнете въпрос за това, че бихте искали да имате дете. Ако сте на кръстопът с половинката си, темата през следващите няколко месеца ще бъде и как да се организира живота на детето ви така, че и двете страни да отдавате еднакво внимание на детето.

Може да имате желание, ако става за любовна връзка или флирт, тя да прерасне в нещо много по-сериозно. Дори бихте опитали да живеете заедно. Но имайки предвид, че Венера освен, че е ретроградна, а и ще прави аспект с непредвидимия Уран това може да се окаже връзка на приливи и отливи, да е дистанционна или да се съберете да живеете на едно място и след което да се изнесете. Това новолуние по-скоро стимулира флирта отколкото дългосрочните планове, които до октомври ще бъдат изпитани.

 

РИБИ 

Слушайте в подкаст

Пълнолунието на 4.06. в Близнаци активира вашият сектор на  кариерата, социалния статус и целите в живота ви. Този период е подходящ за осъществяване на ваши планове, които подобряват авторитетът ви. Може да сте по-смели от друг път и по-амбициозни. Тези от вас които са родени през февруари или имат луна или асцендент до 10 градус на Риби са по-обрани в действията си, планират всичко много по-добре и си дават истинска равносметка за възможностите си. Също така те са тези, които поемат много повече работа от обикновено /в сравнение с другите представители на знака/.

Това е така защото планетата Сатурн, която задава дисциплината е по-активна за тези представителите на знака родени в началото му. Може също така това да бъде период, в който вие по съвсем практичен начин да си прецените възможностите – дали да настоявате за по-високи позиции или да изберете друг момент, който би бил по-добър за вас, а сега просто да заложите на рутината.

Като едно естествено продължение на възможностите, които имате за издигане в позиция е активирани вашият сектор на работата, рутината, екип / ако управлявате такъв/. Този сектор е активен, защото по настоящем Марс преминава през зодия Лъв /това е вашият сектор на работата/. Може в момента да е създадена ситуация на работното ви място, която да изглежда, че трябва да реагирате бързо на нея и е даваща възможности за просперитет. Така ще бъде почти през целия юни.

Но в този сектор на работата също така ще влезе Венера. Тя пък ще премине през зодия Лъв за времето от 5.06. – 9.10.2023. Периода е толкова дълъг, защото Венера ще бъде ретроградна от 22.07. – 3.09.2023. Времето на нейното ретроградие ще си дадете сметка за това до колко вие самите сте оценени на работното си място, какви са взаимоотношенията с колегите ви. Развитието за времето до октомври ще коригира и вашите планове за инвестиции или въобще как да организирате финансите си дори да нямате намерение да инвестирате. По-смело с парите може да боравите от октомври нататък.

Новолунието на 18.06. в Близнаци активира вашия сектор на дома и най-близкото обкръжение. В този период ще бъдете стимулирани да предприемете някаква инициатива, с която да подобрите средата, в която живеете. Може вашето желание за преоценка на мястото, където живеете или хората, с които живеете да бъдат свързани с бъдещите ви професионални планове или промяната им. Въобще месец юни ще бъде свързан с това да направите една оценка как може да подобрите начина си на живот, как да прогресирате напред, с кого и къде да живеете и кое ви дава повече възможности за подобрение на социалното положение.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *