Слънчево и лунно затъмнение октомври 2023

Месечен хороскоп за октомври 2023 // Астрохаус.бг

Слънчево затъмнение / новолуние във Везни на 14.10.2023

Лунно затъмнение / пълнолуние в Телец на 28.10.2023

През октомври предстоят слънчево и лунно затъмнение. Това прави месеца с особен фокус, защото в секторите от картата, където попадат затъмненията всъщност се случват промените в нашия живот. При това често тези промени не са инициирани от нас. Това са новини, които идват или са събития, които се случват извън нашата инициатива или контрол.

Едно затъмнение, за да провокира събитие, трябва да се случва плюс-минус два градуса около рождена планета или ос в хороскопа ни. Ако затъмнението образува по-широк аспект с планетите ни, ефектът може да бъде новина, която да е за околните, но не точно за конкретния човек.

Другото съществено нещо, което отличава събитията провокирани от затъмнения е, че те се случват с отсрочка. Те могат да се случат и месец преди затъмнението или половин година след затъмнението или дори в по-дълъг период.

Първите дни на октомври ще са все още под влиянието на пълнолунието, което е на 29-ти септември в Овен. За него можете да чуете от месечния хороскоп за септември тук.

ОВЕН ♈

ТЕЛЕЦ ♉

БЛИЗНАЦИ ♊

РАК ♋

ЛЪВ♌

ДЕВА ♍

ВЕЗНИ ♎

СКОРПИОН ♏

СТРЕЛЕЦ ♐

КОЗИРОГ ♑

ВОДОЛЕЙ ♒

РИБИ ♓

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *