Марс съвпада Венера в Дева на 24-ти август.

Двете планети Марс и Венера, които определят връзките ни, слагат начало на новия си цикъл на 24-ти август. Той ще продължи до 13.07.2021 г Мястото, където двете планети ще се срещнат е скромният знак на Девата…отново. Това маркира типът човешки взаимоотношения през следващите две години. Предишния цикъл Марс-Венера предава щафетата.в същия знак. Изглежда хората има още какво да научат от типа връзка, която диктува Девата. Важно за всяка зодия /и асцендент/ е в кой сектор от карата се случва този съвпад между Марс и Венера, което ще опиша в настоящата статия.

В предстоящия цикъл Марс-Венера, разбира се, ще имаме моменти на равносметка, когато връзките ни ще претърпят криза. През 2020 г. предстоят ретроградия на двете планети и 2020-та ще има своите трудни моменти за любовни и работни взаимоотношения. Венера е ретроградна от 13.05. до 25.05. 2020 г. Марс е ретрограден от 09.09- – до 13.11.2020 г.

Това, което е обединяващо за всички зодии, че настоящия цикъл Марс-Венера ще бъде подпомогнат хармонично от иначе размирният Уран, който в този случай, когато ни подтиква към промени или стимулира вътрешната ни потребност за проява на индивидуалност и независимост, ще действа в синхрон със зрелостта на отношенията ни и няма просто да действаме импулсивно.

Съвпадът Марс-Венера се случва близо до новолунието на 30.08 и то допълнително ще даде своят ускоряващ ефект на  тези събития..

 

ОВЕН   Огнени Овни, вие не сте в синхрон със спокойната земна енергия на Девата, но както за изминалите две години, така и поне до 13.07.2021-ва, когато започне новият цикъл Марс-Венера ще трябва да преминете отново през изпитанията на минималистиката. Съвпадът между Марс и Венера се случва във вашият сектор на работата, рутината, отношенията с подчинени, ако имате такива. Връзките ви следващите две години ще са водени от това да се впишат в ежедневието ви. С помощта на Уран /той е в процес на преформулиране на стойностите във вашия живот/ ще преформулирате критериите си това, кое е добро за вас, кое е важно, кое второстепенно. Връзките трябва просто „да работят” и няма да има много място за романтика, но това няма да е болезнено за вас, защото поне до декември 2020 г ще е важно прогресът ви в професията или като цяло личностното ви утвърждаване.

 

ТЕЛЕЦ   Цикълт Марс – Венера дава началото си на правилното място във вашата карта  – вашия сектор на любовта. Предишният цикъл, който започна на 5.10.2017 г диктуваше любовта ви да изкривява действителността, изискваше да носите розовите си очила, да стискате зъби, за да я запазите такава, каквато е. Сега любовта ви и взаимоотношенията се променят към добро! Вие имате нужда от нова перспектива за себе си. Искате личната си свобода, искате връзката да е простичка, без някой да налага на другия ограниченията си. Искате да се радвате на чиста, неусложнена любов.

Тъй като това е и секторът на децата, това може да е началото на период, в който да решите, че вече сте готови да имате деца и това по никакъв начин няма да възпрепятства каквито и амбиции или връзки да имате.

За тези от вас, които имат бизнес с чужденци или имат план да изградят такъв, особено, ако е в сферата на забавленията, настоящата година е благоприятна за започването му и цикълът Марс-Венера оповестява това /за повече информация относно партньорство в бизнеса трябва да се погледне личният ви хороскоп/.

 

БЛИЗНАЦИ   Уран вече е започнал да провокира вътрешните ви страхове, да провокира тайните ви врагове и настоящия съвпад на Марс и Венера ще бъде вашето завръщане към търсенето и намирането на сигурността. Това се случва във вашия сектор на дома. Доколкото Близнаците не са знак, който се обвързва с физическия си дом, това ще бъде мястото, където и при когото ви осигури пристанище за сърцето ви. Вие можете да намерите сигурност и да изграждате любовна връзка с хора, които ви дават вътрешна сила, стимулират усещането ви за място, където можете да се връщате, когато имате нужда. Това ще са връзки, които дават пространство и на двамата партньори.

Тази година Юпитер стимулира партньорствата ви и настоящия съвпад Марс-Венера може да се изрази като желание да се омъжите/ожените, но това трябва е връзка, която не ограничава партньорите.

 

РАК  Уран вече оповести оживлението в социалния ви живот. Това е много силно време, ако се занимавате с журналистика, блогърство, писане на книги, ако водите или участвате в обучения, семинари и ето, че съвпадат на Марс и Венера в сектора на вашите комуникации идва точно навреме, за да ви стимулира да се свържете с вашата аудитория и да намерите своите слушатели. Ще намерите своите партньорства и съмишленици именно на места, където общуват големи групи хора. Не пропускайте да заявите себе си. Това ще ви свърже с правилните хора, които ще осигурят успеха ви през следващите две години.

 

ЛЪВ  Цикълът Марс-Венера стартира във вашия дом на парите идващи от работа, но това също е домът на нематериалните, човешки ценности, на това кое е важно и стойностно за вас. Това идва в момент, когато Уран преминава през вашия сектор на кариерата и ще свърже двете теми. Кое е стойностно и важно за личният ви прогрес, заслужава ли си да се лишите от нещо, за да дадете приоритет на нещо друго, удовлетворени ли сте от ежедневната ви работа – тя помага ли ви или ви възпрепятства да следвате истинските си цели. При някои от вас може да е свързано с предложение за нова работа. Това няма да е трудно решение, няма да е катарзис. Връзката между ценностната ви система и целите ви в живота са в синхрон в този момент и вие ще намерите лесно отговор. Няма да бъде компромис, а желание за напредък. Тъй като това се случва в знака на Девата решението ще бъде продиктувано от практичност и идея, която е приложима

 

ДЕВА  Вашият знак е приемник на съвпада на Марс и Венера и ще диктува какви ще са връзките между хората поне до 13.07.2021 г Цикълът започнал на 5.10.2017 не беше никак подпомагащ вашата зодия – вложили сте много усилия без да намерите необходимото признание или удовлетворяващата връзка. Сега ситуацията а е коренно различна. Идва момент, в който връзките ще бъдат с хората, които ви разбират и импонират. Връзките с чужбина и чужденци ще се разраснат, ако имате бизнес с чужденци той ще се разшири с партньори, които не сте предполагали, че можете да сте в контакт.

 

ВЕЗНИ   За представителите на вашата зодия съвпадат Марс-Венера се случва в сектор, който има отношение към скритите неща, мистичното, релаксацията, интригите. Вие ще имате нужда да създавате връзки, които не ви натоварват. Ще търсите партньор, в чието присъствие ще си почивате. Възможно е партньорът ви да бъде от далечна страна,  да се наложи да заминете надалеч, околните ще мислят, че сте изолация, но не и вие.  Това няма да бъде труден избор, защото между вас и партньорът ви може да има силна сексуална връзка, такава, която не сте преживявали до сега. Ако е работен партньор финансовият ви нюх ще работи за вас. Съвпадът Марс-Венера, въпреки че се случва в сектор, който е извън вашето влияние няма да ви въвлече във връзки, които са във ваш ущърб или да ви навредят, но може да са тайни и да не желаете да ги обявявате. Няма да е нещо комплициращо, ще търсите спокойствието си в тези връзки. Ще искате да се отървете от лоши и непрактични влияния върху вашия живот. Интуицията ви ще бъде водеща при създаването на връзки.

Възможно е към момента или вие да имате тайни любовни чувства към някого или той към вас. Трябва да изчакате 04.10., за да разберете повече по въпроса. Тогава чувствата ще се изразят и няма да има недоизказани думи.

 

СКОРПИОН     Сега започва разцвета на вашия обществен живот. Съвпадът на Марс и Венера в сектора на приятелствата и социалната сфера ще ви донесе най-голямото щастие в общуването с хората или с любимия човек.. Дори може да намерите любовта в приятелски кръг, а друга възможност е да я намерите в интернет. Използвайте социалните мрежи, за да намерите разпространение на идеите си, не пропускайте обществено събитие. Електронните медии за много подходящи за изявите ви. Ако се занимавате с политика идеите ви ще намерят голямо разпространение и последователи. Уран е във вашия сектор на партньорствата и брака. Непредвидимия му характер може да доведе до това, че нововъзникнала връзка от настоящия цикъл /започващ от 24.08. /  да прерасне желание за промяна в настоящия ви семеен статус. Това важи за родените между 24.10-01.11. или с асцендент до 9ти градус на скорпиона.

 

СТРЕЛЕЦ  Връзките и партньорствата,  които ще създавате с предстоящия цикъл на Марс-Венера ще са важни за вашия прогрес в професията ви, кариерата ви. Работата ви е в процес на промяна и със старта на настоящия цикъл контактите, които осъществявате ще са ключови за това. Прогресът ще е чрез хора, които познавате или които са ви препоръчали. Сега вашият статус, опит, престиж ще работи във ваш интерес, за да стъпите нагоре по стълбичката на общественото одобрение.

 

КОЗИРОГ   Стягайте куфарите, тръгвате да пътувате! Цикълът Марс-Венера ще акцентира вашия сектор на далечните пътувания. Използвайте всяка възможност да пътешествате. Възможно е на път да срещнете любовта, или той/тя да е чужденец. Общуването с хората по време на тези пътувания ще ви обогати, може да имате желание за ново образование или да проявите интерес към чужда култура. Хората по време на тези пътувания и контактите, които създавате ще имат влияние върху вашата личност. Тези от вас, които нямат възможност за пътуване, могат да се възползват от предстоящия цикъл като започнат да учат нещо ново. Ще се запознаете с хора, ще направите контакти, които ще бъдат много полезни за вашият прогрес. Уран е във вашия сектор на любовта и хармонично аспектира Марс-Венера, затова може да намерите любовта в учебното заведение.

 

ВОДОЛЕЙ  При вас цикълът Марс-Венера ще се съвпад в сектор, който отговаря за най-съкровените ви желания. Може да имате връзка със човек, с който движеща сила да е секса. Тъй като предишния двугодишен цикъл Марс-Венера е бил в същия сектор, но с тежки аспекти и там връзката е била продиктувана от страх, ограничения и немалко неизказани истини. Вие сте знак, който дори да се обвърже поставя дистанция с човека до себе си. С предстоящия цикъл, който ще продължи до 13.07.2021 връзките ви ще станат по-открити. Няма да търпят компликациите, в които сте издали в предишния период. Възможно е това да доведе по промяна в на отношението ви с близки и роднини, но това няма да ви разколебае. Ще става въпрос само за това, от което вие имате нужда.

Друг поглед върху предстоящия цикъл Марс.-Венера е материалната стабилност, която желаете да имате. Ще изграждате контакти, които да са ориентирани към това. Може да намерите подходящите партньори, които да финансират проектите ви.

 

РИБИ   Цикълът Марс-Венера бележи началото си във вашия сектор на връзките, партньорствата, брака. За времето, което продължава до 13.07.2021 ще се насладите на любов, която няма да ви поставя условия. Може да е любовта на живота ви. За измилите две години любовта беше съобразяване с обстоятелствата, за други фасада. Сега ще можете да се отпуснете и да й се насладите. Уран е във вашия сектор н комуникациите и казва да търсите любовта под дърво и камък, не се ограничавайте в средствата за комуникация.. Ако ви уреждат среща – не я пренебрегвайте.

За тези, които са в дългогодишна връзка ще намерят начин да изживеят любовта си отново, да я възродят.

 

Цикълът Марс- Венера продължава от 24.08.2019 г до 13.07.2021 г. След това следва нов с други характеристики.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *