Марс и Сатурн предизвикват напрежение с пълнолунието на 31.03.

Марс продължава похода си през зодия Козирог, който е започнал от 17.03. и ще продължи до 16.05. Този период ще се открои с конфликти и скандали, често поставящи авторитета на изпитание – както на обществено ниво, така и на лично. И това въобще няма да е края на сагата, защото тъкмо томахавките ще са заровени и ще дойде ред на марсовото ретроградие за периода 26.06.-27.08.

Важното при тази лунация е напрегнатият ъгъл, който сключва с Марс и Сатурн. Тези две планети внасят конфликт, противоборство, желание за надделяване, налагане на воля едностранно. Ще се усеща от 30.03.- 02.04., а не само в деня на пълнолунието.

Предстоящото пълнолуние ще засегне взаимоотношенията, защото Луната е във Везни. Оцветено от ретроградния Меркурий, това пълнолуние ще кристализира неизказани разговори.

Ако сте с асцендент или със слънце /т.е. вашата зодия/ около 9-ти -13-ти градус на Овен, Рак, Везни, Козирог – това ориентировъчно са родените между 28-мо до 5-то число на съответния месец, сега е моментът да проявите хладнокръвие, ако някъде сте го стаили. Вие трябва да станете свой пръв приоритет – вече сте на бойна нога още от 17.03.

За тези от вас, които познават картата си и имат планети, които се намират ок. 9-13-ти градус на Овен, Рак, Везни, Козирог също ще усетят напрежението, което ще внесат Марс и Сатурн. Лунацията провокира периода с конфликт с началник, с властта или с нараняване. Сатурн управлява ставите, зъбите, имунитета, органи на слуха. Препоръчително е да се засили имунната система, ако сте отлагали да направите кръвни тестове, най-накрая ги направете.

В тези дни носете удобните си обувки, стъпвайте внимателно, не бързайте и не реагирайте първосигнално на клаксона от съседния автомобил.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *