Марс в Рак, Венера съвпад Уран и пълнолуние на 19-ти май

Идва втора лунация през май, която е хармонично аспектирана, което означава, че ако нещата ни се получават трябва да оценим това, а не да го приемем за даденост. Следващите месеци предстоят по-сложни конфигурации в небето, така че действайте сега.

Преминаването на Марс в Рак ще бъде от 16.05. до 1.07. Това е преди всичко важно за хората, които са родени под знака на Овен, Скорпион и Рак и хора с тези асценденти. Марс определя как действаме и в следващия месец и половина нашите действия ще се оцветяват от чувствителната натура на знака Рак. Тъй като Рак е воден знак, а Марс огнена планета, тази комбинация на елементи не е най-стимулиращата. Ние ще изживяваме действията си на вътрешно ниво. Ако си опитваме да щадим другите, то ще нараним себе си. Ще ни водят емоциите, инстинктите и интуицията.

Венера е в съвпад с Уран на 18.05. Управителката на Везни и Телец среща непредвидимия Уран. В дните около 18.05. по един или друг начин дори и да не сте представители на споменатите две зодии, тези две планети могат да ви донесат внезапен развой около любовна връзка, може да ви проработи късмета, да имате неочаквана развръзка за пари. Венера и Марс ще са в хармоничен аспект и можете да подкрепя любовни трепети, но имайте предвид, че трябва да вземете нещата в свои ръце, ако искате да имате желания резултат. Както писах по-горе за Марс, от положението му в Рак не очаквайте най-пламенните прояви. Може да получите знак на внимание и да не разберете, че човекът отсреща откликва на желанията ви. Затова трябва да забелязвате не само думите, които чувате, а жестовете на внимание и загриженост, която другата страна проявява към вас. Иначе ще пропуснете момента.

 

ОВЕН   Планирайте харченето на парите си. С това пълнолуние ще ви се поиска да развържете портфейла. Вероятно дома ви има необходимост от освежаване или ще искате да купите свой дом и ще искате парите да ги инвестирате там. Следващия месец и половина дома и най-близкото обкръжение ще бъдат сектора, където ще влагате своите усилия.

За други от вас партньорът ви ще бъде източникът на изненади, но и там става въпрос за пари. Това пълнолуние носи хубави новини може да се окажете бъдещ родител. Ще има нужда да планирате не само харчовете си, но и работата си.

С работните задачи ще има възможност за освежаване. Разбира се, едва ли някой обича изненадите в работата, но тази би трябвало да е добра изненада. Ако търсите работа посредник ще окаже помощ за намиране или за разрешаване на работен проблем. Някои от вас ще намерят любовта на необичайно място или ще започнете любовна връзка с човек, който по никакъв начин не се вписва в представата ви за любовен партньор. На 23.05. ще получите своята „щипка” късмет.

 

ТЕЛЕЦ  Това пълнолуние ще акцентира сектора на вашите партньорства – независимо работни или лични. През следващия месец и половина ще хвърлите цялата си енергия в срещи, разговори запознанства. Вашата управителка Венера е във вашия знак и както сте прочели по-горе, вие приготвила приятна изненада. С Венера в съвпад с Уран може да срещнете чудаци, може да не са хората, които очаквате да бъдат, но това бъде част от вашето ново аз – особено, ако сте родени в първите дни на зодията си до 25-ти април или асцендента ви е в до петия градус на знака.

Ако желаете да се омъжите /или ожените/ половинката ви може да ви е приготвила изненада по въпроса и да ви направи предложението на необичайно за вас място. Колкото и да не сте по внезапните маневри, това може да е неочакван ход и дори вие самите да направите предложението.

В работата ви ще има някаква новост, освежаване. Може колега да обяви новите си планове и да е необходимо да наемете нов човек или вие да е необходимо да се научите на вършите нова работа, която да влезе в задълженията ви. Предстоят ви няколко седмици „наливане” на информация и пътуване на близко разстояние.

Късметът ще ви се усмихне на необичайно място. От 15.05. до 09.06 Венера е във вашия знак. Това подкрепя контактите, социалните събития, желанието да се разхубавите и да бъдете харесвани.

 

БЛИЗНАЦИ   Марс в Рак ще фокусира вниманието ви работата и може спокойно да отмените социалните събития за малко по-нататък. Също така това е секторът на вашето здраве – щадете се.  Ако търсите работа сега периодът трябва да ползотворен за вас. Периодът е подходящ да разширите кръга от колеги и да разпределите работата върху повече хора. Използвайте всяка възможност, не подценявайте задачите. Ще бъде натоварено.

Наред с работните ангажименти, ще искате да отелите време и за любовта, Позволете си се изолирате за ден-два. Някъде само двама, далеч от очите на другите. Дори може да планирате някое необичайно място за почивка. Задължително трябва да вдигате крак от газта от време на време. Венера съвпад Уран е във вашия сектор на изолацията – това може да е спа център, може да е почивка в чужбина или просто уединено място.

 

РАК   От 16.05 до 1.07. Марс в Рак. Време на активност затова запретнете ръкавите и задачите ще започнат за валят още с настоящото пълнолуние. Това пълнолуние може да се нарече социализиращо. Ако организирате събития, ако се занимавате с деца ви предстоят много ангажименти и то приятни. Около 18-ти май имате от аспекта Венера съвпад Уран може да  срещнете хора с необичайни навици, чудаци или такива, с които по принцип не общувате. Това е много добро време за тези от вас, които се занимават с медии, PR, с млади хора. На 23.05. може да очаквате подкрепа, която дори не предполагате, че ще имате. Пробвайте късмета си!

Това пълнолуние може да раздвижи любовния ви живот. Ще имате желание да се докажете, да направите всичко възможно, за да привлечете човека, от който се интересувате.

 

ЛЪВ  Изпълнената Луна акцентира вашия сектор на дома и най-близките ви хора. Това пълнолуние е хармонично аспектирано е и подкрепя планове, които свързани с недвижими имоти или отношения в семейството. Ако сте решили сега да продавате – не изпускайте клиента. Ако сте решили да купувате – сега ще намерите това, което харесвате.

Не изпускайте събитие! Сега е момента да срещнете „случайно” човек, който да изиграе важна роля в живота ви. Четири планети са се събрали в зоната на вашия сектор, който отговаря за статуса ви. На 18-ти май , когато Венера е в съвпад с Уран може да бъдете потърсен за разговор, с който да почувствате, че птичката каца на ръката ви. Ще е нещо случайно, непредвидено или от човек или по начин, по който не подозирате.

На 09.05 Венера ще направи хармоничен аспект към големия благодетел Юпитер, който се намира в сектора на любовта и забавленията. Не пропускайте на този ден да се изявите дори и това да бъде неформално събитие. Този аспект също подкрепя любовните връзки. Около 11.05. е имало възможност да утвърдите позициите си пред хора с висок ранг, а може и да имат висока позиция в обществотоОт 15.05 до 09.06. Венера преминава през вашия сектор на  кариерата и вашите цели в живота. Това може да бъде много активно време, ако искате да намерите нова работа, да се издигнете,  да бъдете оценени от шефовете. Както описах по-горе на 18.05. е следващия аспект, който може да доведе до допълнително оживление.

 

ДЕВА  Това пълнолуние е с хармонични аспекти и попада във вашия сектор на комуникациите, братята и сестрите, съседите /да и те са тук/. Ще имате повод за приятни разговори и при вас добрите новини ще валят.

Ако работите в медия сега има възможност да направите материал, който ще получи голяма популярност особено, ако темата е обществено значима. До 01.07. ще имате възможност да работите по теми, които ще получат своето внимание и труда ви ще бъде възнаграден.

Ако не сте имали възможност да направите контакт с желан от вас човек, направете го сега. Събудете връзките си, телефонния си указател.

Сега е време, в което да планирате далечно пътешествие. Ще имате много възможности за пътуване. На 18.05. може изненадващо да решите да заминете или да резервирате екзотична дестинация. Въобще, ще има някаква странност в избора ви  – няма да е както винаги.

Ако имате нещо, което искате да представите и то да заслужи внимание, направете го на  23.05. Ще имате и енергията и вниманието на аудиторията. Чужбина и чужденците ще имат много голяма роля в събитията през месеца. Тъй като това е и зоната на висшето образование, можете да направите внезапен избор да бъдеща професионална реализация.

 

ВЕЗНИ   Вие стоите през завършване на проект в работата. В същото време Марс  е в Рак от до 1.07., който е вашия сектор на кариерата. Това са две теми, които протичат независимо една от друга, но промените в първата ще доведат до новостите във втората. В същото време Марс не носи спокойствие със себе си дори когато сключва хармонични аспекти. Ще се появи възможност, която първоначално няма да ви се струва като предложение или ще се наложи да се съобразите с промяна в ръководството, която няма да е по вкуса ви, не че ще ви навреди. Дайте си време, за да се адаптирате и не бързайте със заключенията.

Вашата управителка Венера ви е приготвила няколко хармонични аспекта през май. Ще имате възможност с лекота да печелите хора на своя страна. Ако искате да спечелите любимия човек смело действайте, но това не важи само за любовта. Това могат да бъдат и успешни преговори в работата.  На 18.05. Венера е в съвпад с Уран – аспект изпълнен с изненади и непредвидимост. Това се развива в сектор, който се отнася до парите и секса.

 

СКОРПИОН  Около пълнолунието ще имате възможност за изясняване на отношения. Пълнолунието е хармонично аспектирано, така че ако отдавна планувате да се наприказвате с партньор, направете го. Може да имате желание да предложите брак или да уточните каква ще бъде следващата крачка. Ако вие сте страната, която притискат за отговор, вземете решение. В сектора на партньорствата ви ще има щипка изненада. Венера е в съвпад с Уран и това води до непредвиден развой или партньорът ви ще ви изненада с новина на непредвидено, нестандартно място. Много подходящо би било, ако планувате далечно пътешествие сега.

Друга тема, която може да излезе на преден план е избор на висше образование. За уреждане на юридически въпроси периодът също е подходящ.

 

СТРЕЛЕЦ   Изпълнената луна ще акцентира вашия сектор на скритите неща, интригите, лечебните заведения. Пълнолунието е хармонично аспектирано и не би трябвало да имате някакви притеснения за здравето си, но може да се наложи да си починете или да помогнете на някого, който има нужда. Може да имате желание да се дотеглите в някой спа център за няколко дни – не би била лоша идея

В същото време от 16.05. до 1.07. Марс ще пребивава  във вашия сектор на финансите. Може в този период да решите , че искате да инвестирате. Юпитер е във вашия знак и стимулира оптимизма ви. Сега можете да решите да инвестирате не само в имот, а и в себе си – например да научите нещо ново, допълнително образование например.

Венера съвпад с Уран е във вашия сектор на рутината и ежедневните задължения и този аспект на 18.05. ще внесе малко свежест. Ще има нещо необичайно, за кратко. Може да разберете за плановете на ваш колега, които ви се виждат странни, може да в работата да ви ангажират със задача, която никога преди не сте правили. Ще внесе момент на разнообразие.

 

КОЗИРОГ   Изпълнената Луна ще освети вашия дом на социалните, обществените събития. Ако се занимавате с дейност, която трябва да привлече общественото внимание, то това е вашия момент. Приятелствата също ще са тема за периода. Възможно е приятел, който не сте във връзка от известно време да разберете повече неща за него или приятел да ви сподели плановете с или да ви потърси съдействие.

В сектора на забавления и любовните връзки ще има изненадващи събития. Венера и Уран са ви приготвили малка изненада, но няма как да знаем каква, защото Уран е непредвидим. Може да получите любовно обяснение от човек, който не предполагате, че ви е обърнал внимание. Може самите вие да действате непредвидимо спрямо някой друг, да решите да споделите как се чувствате. За оживлението ви във връзките ще се погрижи и Марс в Рак, който ще премивана през знака от 16.05. до 01.07. Ще имате желание да се настъпателен, да утвърдите правотата си, да спорите,  да се свържете с желаните от вас хора. Имайте предвид, че враждебните към вас хора също ще бъдат стимулирани и е добре да имаме едно на ум, когато влизате в спорове.

 

ВОДОЛЕЙ  Изглежда във вашата кариера идва момент, в който ще направите равносметка. Аспектите на пълнолунието са хармонични, така че едва ли тези заключения ще бъдат от принудителен характер. Напълно възможно е да решите да смените попрището си на реализация или да започнете работа на ново място. Марс в Рак  от 16.05. до 01.07. и това е вашия сектор на работата и рутинните задължения. В такъв момент ще имате желание да направите промяна, ще вложите цялата си енергия да постигнете целите си.

Напълно възможно е необходимостта от промяна в работата да е свързана с дома ви или с плановете най-близките хора в семейството ви. Може да се наложи да се преместите или в къщи да възникне непредвидена обстановка и заради това да е необходимо да напасвате работните си планове към нея.

 

РИБИ   При вас пълнолунието ще акцентира сектора на далечните пътувания. Много е възможно планираното пътуване да е заради образование, може да бъде свързано с вашето дете.

За други от вас пътуването може да се свърже с любовта – да решите да прекарате известно време с любимия си човек далеч от дома. Или просто да пътуване за забавление. Също така нищо чудно любимия човек да е свързан по някакъв начин с чужбина.

Друга тема ,която може да даде добри възможности е, ако искате да имате дете – сега да дойде щастливата новина за това.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *