Марс в квадрат с новолунието на 17.03. Идва помощ от добротвореца Юпитер.

Предстои ни новолуние изпълнено с оптимизъм….и люта чушка. Ей така, за да обостри сетивата ни. Големия добротворец Юпитер е в положителен аспект с новолунието. Ще изпълни периода с оптимизъм и то не без основание. И за да не си мислим, че нещата ще се случат случайно, към аспекта се включва и напрежение от Марс, за да даде газ на плановете ни.

ОВЕН ♈ При вас новолунието ще се изяви с най-голяма сила, понеже е в аспект с планетата управляваща вашия знак – Марс. Аспектът е напрегнат, но дава енергия и силен импулс за действие. Ще ви бъде представена идея, на която няма да знаете като начало детайлите. Разберете истинския източник преди да предприемете действия. До дни след новолунието предстои ретроградие на Меркурий и ще имате възможност да разберете подробностите около това, което ви се предлага или за хората, които ви го предлагат.

ТЕЛЕЦ ♉ Това новолуние облагодетелства вашия социален живот. Възползвайте се от нови контакти, които ще се превърнат в перспективно приятелство. Важи също и обратното – ново приятелство, което да се окаже перспективно партньорство, както професионално, така и лично. Следващия месец – април, ще бъде за вас полезен за изява на плановете.

БЛИЗНАЦИ ♊ – Професионална възможност за издигане на по-висока длъжност или разширяване на екипа, с който работите. Родените в последните пет дни на Близнаци ще предприемат импулсивно действие.

РАК ♋ – Обсъждане или подписване на договор. Юпитер вече е ретрограден и може да има забавяне. Обърнете допълнително внимание на детайлите в документите. За родените в последните 5 дни на знака има много хубави индикации за далечно пътуване или любовна връзка…а защо не и двете едновременно. Същото важи за тези, които имат асцендент в последните 5 градуса на Рак.

ЛЪВ♌ – Подходящо време да планирате обновление в дома или да намерите финансиране на желан имот /като цяло приоритетна тема за тази година в картата ви/, ако търсите. Новолунието ще активира зона в картата ви, която има отношение към банките и с това да са свързани вашите планове. Предстои ретроградие на Меркурий , затова е препоръчително да отложите решението. Ще можете да разберете повече подробности, които имат отношение по темата.

ДЕВА ♍ – Разширяване на контактите или ново партньорство. Може да се наложи да пътувате по работа или да подпишете ново споразумение. Ако не сте го обсъждали предварително, може в него да има промени, за които не знаете. Раздвижване на любовната сфера.

ВЕЗНИ ♎ – Възможност за започване на работа, ако търсите. Първоначално с трудна адаптация. Добър момент да обърнете внимание на здравето си. За Везните предстои хубава изненада на 28.03., когато управителя на Везни е в съвпад с Уран – планетата на изненадите.

СКОРПИОН ♏ – Новина за дете, както ако желаете да имате, така и да получите хубава новина свързана с децата ви. Ако практикувате свободна професия – начало на нов проект. Любовта чука на вратата.

СТРЕЛЕЦ ♐ – Новина от роднините или кратко пътуване, което ще мине добре. Родените в последните 5 дни на знака да не се палят много. Марс си тръгва от вашия знак и няма да ви дразни вече.

КОЗИРОГ ♑ При вас обстановката малко се усложнява. Към Сатурн и Плутон ще се присъедини Марс. Това ще ви подтикне към действие. Използвайте съдействието на приятели, каквото и да сте замислили, за да се възползвате най-добре от това новолуние. Добър момент, ако сте тръгнали по институциите да ровите в стари документи.

ВОДОЛЕЙ ♒ Добър финансов план за делата ви, нови цели или прогрес за кариерата ви, са вашите акценти за предстоящото новолуние. Подкрепа от високопоставена персона. Марс вече излиза от вашата зона за приятелства и може да даде импулс, така че от приятел да получите подкрепа, да се окаже връзка или посредник за новите ви кариерни планове.

РИБИ ♓ – Рибешко новолуние с голямата подкрепа на добротвореца Юпитер! Нови планове свързани с чужденци. Можете да изберете да повишите квалификацията и образованието си. Стартиране на бизнес с чуждестранно участие. Работа с юристи.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *