Лунно затъмнение в Телец на 28ми октомври 2023

Лунно затъмнение в Телец 28.10.2023. Седмичен хороскоп за всяка зодия 23.10.-29.10.2023

Главното събитие на седмицата е лунното затъмнение на 28-ми октомври, което е в Телец.

Лунното затъмнение в Телец на 28-ми октомври е последното поредица затъмнения, които бяха по оста Телец – Скорпион за периода от 19-ти ноември `21 г до 28-ми октомври 23-та година.

За всяка отделна зодия значи Телец или Скорпион са различен сектор от картата. Ако за един, примерно, темата е била юридически дела, подписване на договор и споразумения за друг е била трайно обвързване или брак, за трети е била емиграция.

Там, където се случват затъмненията в картата, в този сектор се случват и най-важните новини, най-важните събития. За да има съществено новина или събитие, което човек може да очаква, трябва да има планета или ос около това затъмнение с отстояние плюс- минус два градуса или човек да е роден плюс-минус един-два дни около градуса на затъмнението. За останалите, разбира се, също може да има новини, но те ще бъдат по периферията и няма да касаят личността на отделния човек, а по-скоро за неговото обкръжение.

Затъмненията действат с отсрочка, затова около 28-ми октомври може новините, които идват при вас да им отдадете значение. Може да се случат дори и месец по-рано, а може да дойдат и месеци по-късно. Или самата развръзка, която носи новината или събитието, която е дошла около 28-ми октомври, вие да разпознаете месеци по-късно.

Освен това, когато има затъмнение обикновено случките или новините, които идват не са провокирани от самия човек. Те идват като изненада.

Сега, с това последно лунно затъмнение по оста Телец – Скорпион може да направите анализ, да приключите темите, които са касаели съответните сектори във вашата карта. В прогнозата за всяка зодия аз ще спомена кои са тези сектори

Разбира се много по-конкретна информация би дала вашата лична рождената.

Лунното затъмнение по същество е пълнолуние, а там където има пълнолуния сектора, който активират те, има някакъв завършек. Това е  резултат, който ще получите, някакъв извод, който ще си направите. Дори сега може окончателно да си оформите мнението или да си извадите изводите за събития, които са от преди две години.

Това лунно затъмнение е в близост до планетата Юпитер,

която се счита големият добротворец в астрологията. Въпреки, че секторът, в който акцентира темите са устроени към приключване, нека това да ви плаши. Това може да е приключване във формата на успешен край на нещо; на проект, на задача, получаване на документи. Гледайте от тази гледна точка, че е това може да бъде етап на нещо, което е край и да бъде все пак начало на нещо ново. В сектора, в който се случва, това може да бъде разрешение, развръзка. Не забравяйте за тази подробност, когато слушате прогнозата

 

Месечния хороскоп за ноември 2023 ЦЪК ТУК

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *