Луна съвпад Уран с пълнолунието на 24-ти октомври. Обичате ли изненадите?

Предстои ни пълнолуние-изненада. Обичате ли изненадите? Помислете си пак. Изпълнената Луна е в съвпад с Уран – планетата, която в каквото и да участва не можеш да планираш с нея. По един или друг начин ние ще усетим с предстоящото пълнолуние високия й волтаж. Ще бъдем леко раздразнителни и може да попаднем заради това в конфликт или да направим нещо скандално. Добре, че Сатурн, който иначе обвиняваме за всичките си неволи, е в хармоничен аспект с Уран, ще даде едно рамо в хаоса и ще подреди разбърканите карти.

За развръзка на събитията, които се случват около пълнолунието на 24-ти октомври, ще бъде 29-ти октомври. Очертайте тази дата в календара си – тя е подходяща както да проведете важен разговор, така и да подпишете договор. Ако дадете просто съгласието си за направено предложение същото важи –  моментът на решението или дадената дума по същество е договор.

 

ОВЕН   Ще имате повод да прецените дали това, което е било до сега важно за вас до сега, продължава да е и за напред. Това може да засегне и личната ви сфера и отношенията с най-близките ви хора – дали и как да продължите с някого напред…или как ще преосмислите поведението му в ретроспективен план.  Ценностната ви система ще претърпи изпитание. За други – портмонето ще претърпи изпитание. Внимавайте за личните си вещи. Възможно е поради разсеяност да изгубите нещо, на което държите.

За вашата зодия от месец май насам кариерната перспектива се очертава като важна и тази тема ще набира скорост и през следващите две години. Може да ви възложат допълнителни задачи на работното място или направо да ви повишат. Вероятно заплащането за тези нови отговорности, които ще поемете няма да е справедливо или такова, което изисква позицията, но се възползвайте от шанса, ако такъв ви бъде предоставен.

 

ТЕЛЕЦ  Любовна връзка или работни отношения с партньор ще опънат нервите ви. Възможно е да прекратите връзката или да поставите нови условия как тя продължи. Дните между 24-ти и 26-ти ще са много емоционални. На 27-ми Луната ще е в комуникативния знак Близнаци и тогава може да се наприказвате на спокойствие без да летят искри. Вашата управителка Венера е ретроградна и характерното за този период е, че в отношенията ви ще се връщате към минали неща. Възможно е да се появи някой стар обожател, но преди 16.11. няма да имате пълната картина на произтичащото през тези дни.

 

БЛИЗНАЦИ  Пълната Луна ще акцентира вашия сектор на неизвестното, интригите, тайните, но също теми засягащи здраве и уединение. Това пълнолуние се характеризира със своята внезапност и непредвидимост. Възможно е да разберете, че сте забъркан в интрига или просто да разберете някаква тайна. Неочаквано може да ви се наложи да се подложите на преглед. Тук Сатурн ще съдейства за навременното появяване на „изненадата” и вие ще имате план как да се справите със ситуацията.

 

РАК   Ваш приятел ще бъде ви предизвика с непредсказуемо поведение. Доколкото Луната представлява в астрологията жените, много е възможно това да е жена. Ако с приятели делите бизнес, е възможно да се разделите. Сатурн от вашия сектор на партньорствата ще подаде ръка и ще въведе ред в ситуацията, но това не означава, че ще продължите заедно напред. В това работно партньорство може другата страна да ви наложи нови правила.

 

ЛЪВ  Изпълнената Луна попада във вашия сектор на постиженията, кариерата и целите ви. Внезапна промяна на началник, вероятно жена /Луната в астрологията представлява жените/ ще създаде ситуация, с която ще се конфронтирате. Това, че тази промяна идва ненадейно, не е задължително това да е лоша изненада. Сатурн от сектора на вашата работа прави хармоничен аспект с пълнолунието и вашите ежедневни задължения няма да бъдат засегнати. За други от вас предстои внезапно да правят избор между домашни задължения и кариера. Каквото и да решите следващите поне две години трябва да се съобразявате с правила в работата, които ви се налагат и няма да имате много свобода в това отношение.

 

ДЕВА  Оста на пълнолунието ще акцентира теми свързани с комуникация, пътуване в чужбина, юридически дела. Внезапна промяна в плановете по някоя от тези теми. Възможно е да изгубите важни документи или да ги забравите. Ако наемате адвокат или търсите съвет от него проверете на кого се доверявате. Направете допълнителна консултация и с друг юрист, за да проверите възможностите си, ако искате да заведете дело. Възможно е да ви обещаят успех, а вие да нямате добри шансове.

 

ВЕЗНИ   Изпълнената Луна се намира във вашия сектор на парите. Ще имате повод сериозно да се изненадате – по добър или лош начин никой не може да каже. Това е Уран. Тук не става въпрос за работа ви. Хубавото в случая е, че Сатурн е в хармоничен аспект с пълнолунието и ще имате план. Ако имате внезапно възникнали разходи, ще имате начин да ги покриете. Вашата управителка Венера е ретроградна, но в много точен, хармоничен аспект със Сатурн. Всичко ще си дойде на мястото. Луната управлява вашият сектор на кариерата – шефка ли сменяте? Или изведнъж пред вас ще изкочи непланирана смяна на план как да се развива животът ви? Много е вероятно идеята да я посее ваш приятел.

 

СКОРПИОН   Отношенията ви с интимен или работен партньор изведнъж ще разпалят страстите. Възможно е поводът да не са личните ви отношения, а плановете за вашата кариера. Моментът не е подходящ за дискусии, защото страстите бързо ще се разпалят. Оставете изясняването след като Венера върне директния си ход след 16.11. За ситуацията ще се намери решение, но след 17.12.

 

СТРЕЛЕЦ   Приключвате задача или ваш работен проект. Или напускате работа. Това може да не протече така, както сте го планирали. Погрижете се да съберете всички документи, които са ви нужни. А може да е това приключване да дойде изненадващо за вас, но да имате план за следващата стъпка напред. Ако ви предлагат подписване на документи внимателно оглеждайте какво подписвате. Както споменах в първата част на статията, 29.10. е много подходящ ден за подписване или споразумяване. От ноември във вашия знак навлиза големия добротворец  Юпитер. Ще ви гостува за около година. Вашето време идва!

 

КОЗИРОГ   Пълнолунието ще си поиграе с чувствата ви. Внимателно с влюбването, защото Венера е ретроградна. След 16.11. ще имате по-обективна преценка, ако точно сега решите, че сте намерили голямата си любов. Може вашата любов да ви изненада с идея за инвестиция… ама с вашите пари. Това не е добра идея. Първо, че това пълнолуние е напълно непредвидимо и второ отново заради ретроградната Венера. Нито инвестицията ще е добра, нито човека, от който ще дойде идеята е чистосърдечен в намеренията си. Тъй като същата зона, където се намира изпълнената Луна, отговаря и за децата. Напрегнат разговор за дете може да приключи връзката ви или да доведе до дълготрайното ви обвързване. Но още не бързайте с решението.

 

ВОДОЛЕЙ   Пълнолунието ще доведе до приключване ваш план за инвестиция или покупка на дом. Вероятно в това ще е замесен и вашия семеен или интимен партньор. Възможността ще дойде изненадващо. Имайте предвид, че това е много непредвидимо пълнолуние. Може в последствие да се окаже, че тази инвестиция не е добра и носи изненади със себе си или да се окаже, че плановете ви са променени. .

 

РИБИ  Неочакван разговор, който ще бъде по повод работа ще раздвижи събитията около датата на пълнолунието. Твърде бързо и неочаквано, за да е истина. И е така. Проучете мотивите на този, с който ще проведете разговора. Това може и да е по повод юридически съвет или дело, което искате да започнете. Ако търсите финансово обезщетение, едва ли ще е с успех. Дните около пълнолунието ще са с твърде много хаос. За важни разговори изчакайте поне след 17.12.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *