Астрохаус прогноза: Св. Валентин в навечерието на новолуние и слънчево затъмнение на 15.02.

Астрохаус прогноза: Св. Валентин в навечерието на новолуние и слънчево затъмнение на 15.02.2018

Тази година към получаването на подаръци, предложения и жестове ще бъде добавена тайнствеността на мотива с който се правят. Чак през ноември 7-14-ти ще разберете повече за събитията, в които ще участвате тези дни.

Празникът ще се диктува от хармонията на аспекта между Сатурн и Венера. Хармония, но и хлад, удачното партньорство, добрата сделка. Може да ви се струва, че партньорът не полага достатъчно усилия – енергията на Марс ще се бъде туширана от негативния аспект с Нептун. Затова се препоръчва да заложите на нещо познато и да празнувате кротко. Нептун ще потуши ентусиазма, ще развали концентрацията.

Марс и Нептун са в квадрат, плюс пълнолуние, плюс затъмнение – излагане физическото състояние на изпитание. Умната с алкохола, медикаментите и подозрителната храна. Неумелото боравене с машини и остри предмети води до максимален риск. Представителите от зодия Овен и Скорпион трябва да бъдат особено внимателни – Марс е техния управител /и стария управител на Скорпион/.

Квадратът между Марс и Нептун не е добър за любовния живот. С този аспект се проявяват тайните страхове и интересът опира само до секс.

Марс се намира в момента в Стрелец. Родените в Стрелец 30.11.-7.11. и Близнаци 30.05.-02.06. ще бъдат предразположени в по-голяма степен на раздразнението на Марс.

Новолунието е в хармоничен аспект с Уран – планета на изненадите, случайността.

Дори да не сте от празнуващите може да направите сделката на живота си. Юпитер ще раздуе балона на очакванията, но трябва да останем на земята /вижте по-горе за Сатурн и Венера/ и да оценим щастливия шанс, ако той се изпречи на пътя ни. Дори това, което получим да не е според очакванията ни, имаме право да мечтаем. Все пак истински аспекти на късмета рядко се срещат в картата на отделните хора, а и те понякога не се разпознават и оценяват като такива.

Слънчевото затъмнение ще е важно за протичането на предстоящата година за родените в зодия Водолей между 13.02.- до края на знака. Винаги, когато затъмнение попадне в близост до рожденото Слънце годината се отличава. Щe искате да направите разликата. Това важи и за тези, които са с асцендент Водолей 25-30 градус на зодията.

На Водолеите, на които им е скучно – ето ви разнообразие.

Ще се отрази също на родените в последните пет дни на знаците Лъв, Телец и Скорпион.

Как ще усетят отделните знаци новолунието:

Овен – ще преосмисли приятелство или дейност свързана с група хора. Не давайте пари на приятели!

Телец –Възможност за промяна в кариерата, вземете я. Напрежение от родител.

Близнаци – възможност за допълнително образование или планове свързани с далечно пътуване по работа. Ако водите съдебни спорове и нещата не се развиват във ваша полза, намерете нов подход за справяне с това или помислете за нов съветник.

Рак – за тези, които се занимават с творческа дейност ще има нова възможност или идея за нов проект. Новина за дете или от ваше дете. Вие държите паричката на зодиака в това новолуние.

Лъв – партньор – брачен или професионален, ще ви изненада. Вашият управител Слънцето ще е в неблагоприятен ъгъл към Юпитер и това е съвет да не подхождате прекалено наивно към новата възможност. Ако е ново запознанство ще възложите големи надежди, а после ще се окаже, че ползата от това партньорство не е там, където сте я очаквали. /Прочете отново статията./

Дева – рутината ще се освежи с нова възможност. Добра новина, ако търсите работа.

Везни – Ако желаете дете, сега трябва да „работите” по въпроса. А за останалите от този знак – време е да се забавляват.

Скорпион – Тази година вие сте с големите планове. Този месец кое е наред – къщата? Възможност за имот, който ще ви хареса и ще го намерите случайно. В последствие може да се окаже, че изисква от вас по-голяма инвестиция или просто ще инвестирате в проект, който не е по възможностите ви.

Стрелец – изненадващо пътуване на недалечно място. Документ, който очаквате. Тази година вие трябва да внимавате със скритите врагове. Внимавайте кой ви подава ръка.

Козирог – Изненадващ източник на доходи. Може да не е голям. Приятел ще ви подкрепи в това отношение.

Водолей – вие сте представители на ментална зодия. Това новолуние може да донесе блестяща нова идея. Ще правите промени във външния си вид – пак добре. Само не ни изненадвайте прекалено много, че от много желание за промяна накрая няма да се харесате.

Риби – Обърнете внимание на здравето си. Ако сте отлагали консултация с лекар, сега вече е време да я направите.

Имайте предвид, че проявите на новолунието или пълнолунието се проявяват ден-два преди и след него. Затова не само на денят, в който се случват трябва да се обърне внимание.

Толкова за сега със затъмненията – едно на 31.01., едно на 15.02. Следващите са чак през юли-август. Отново две – едно новолуние и едно пълнолуние.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *